Wanda ble etablert i Oslo, men finnes også i Stockholm, og skal utvides til flere byer.

Wanda henter 60 millioner

Logistikk- og teknologiselskapet Wanda gjennomfører en kapitalutvidelse på 60 millioner kroner. Planen er å å utvikle verdens første logistikkplattform for sirkulærøkonomi.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wanda, som levere enkle, rimelige og fleksible lagertjenester, får Norselabs nye impact -ond og boligkjempen Fredensborg inn på eiersiden.

- Vi er glade for å ha fått tillit fra gode og langsiktige investorer for å kunne videreutvikle teknologien vår og etablere den første rendyrkede logistikkplattformen for en sirkulær økonomi. Vi tror de fleste av oss har nok ting, Wanda skal gjøre gjenbruk mye enklere gjennom å levere logistikkløsninger som er skreddersydd for dette, sier Lars Syse Christiansen, daglig leder i Wanda.

Lars Syse Christiansen, grunder og CEO i Wanda gleder seg over frisk kapital og styrket eierside.

Wanda har etablert en av verdens første logistikkplattformer for en sirkulær økonomi, og gir folk og bedrifter i byen enkel, rask og rimelig tilgang til plass, med henting og levering på døren. Wanda tilbyr også reparasjoner, vedlikehold og deling av ting, og henter nå kapital for å videreutvikle egen teknologi og etablere virksomheten i Norden.

Norselab og Fredensborg er begge pionerer innenfor sine respektive områder. Norselab lanserte nylig sin andre vekstfond «Meaningful Equity ll» hvor målsettingen er å investere i raskt voksende selskap med positiv impact, og Fredensborg er Nord-Europas ledende investeringsmiljø mot boligeiendom for privatpersoner.

- Wanda er et friskt, sirkulært pust i logistikksektoren ved at de gir folk og bedrifter muligheten til å ta bedre vare på tingene sine og dermed bidra til mer ressurseffektivitet. Med et solid produkt i bunnen og en fortreffelig brukeropplevelse har tjenestene deres potensial til å bli en nødvendighet i urbane områder i hele verden, hvor bærekraft og plassutnyttelse blir stadig viktigere, sier Ann-Kristing Pfründer, Investeringspartner i Norselab.

De eksisterende eierne ProVenture, Obos og Posten Norge AS bidrar også med betydelig kapital i runden.

- Det betyr mye for å oss å ha langsiktige investorer av høy kvalitet - vi er stolte over den tilliten de viser oss, sier Syse Christiansen.

Powered by Labrador CMS