Fem år med vekst for Dachser-Andersen

Hans-Thomas Andersen kan se tilbake på fem år som sjef for Dachser Norway. Det har vært fem år med vekst.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hans-Thomas Andersen, som har tittelen General Manager, har 1. februar femårsjubileum i Dachser. Det har vært fem år med store forandringer i den norske avdelingen av det familieeide selskapet.

– Å skape en profitabel vekst av høy kvalitet, med engasjerte, kompetente og motiverte medarbeidere har hele tiden vært hovedfokus, sier Hans-Thomas Andersen.

- Måten vi opererte på tidligere begrenset muligheten til å etablere Dachser slik selskapet skal være representert i Norge. Vi har de siste årene opplevd en sterk og god vekst, og vi opplever at markedet etterspør våre nettverkstjenester av høy kvalitet, legger han til.

Andersen hadde 16 års erfaring fra logistikkbransjen da han flyttet inn hos Dachser Norway. I løpet av hans periode har Dachser Norway flyttet til den nye terminalen på Vinterbro med 1100 m2 kontorareal og 4000 m2 terminalareal; en rekke lokale lastebiler har blitt foliert i Dachsers gule og blå farger; omsetningen har vært stadig økende, og de røde tallene på regnskapets bunnlinjer har blitt sorte, skriver Dachser i en pressemelding.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Antallet medarbeidere er nesten fordoblet, og ikke minst kom Dachser Norway ut av 2014 med en omsetning på 135 millioner – 16,8 % mer enn i 2013. Samtidig har den norske filialen skapt mer enn 30 nye arbeidsplasser til stor fordel for lokalområdet.

Andersen ser med stor forventning fram mot 2016, som ifølge ham vil være preget av både store forandringer og utfordringer for Norges økonomi.

– Jeg tror vi står overfor et år hvor uro og endringer preger verdensbildet, noe som igjen gjør at man må være fokusert og endringsvillig for å lykkes. Vi har brukt siste kvartal av 2015 på å forberede oss på det kommende året, og vi føler oss godt beredt til å skape gode resultater og til å fortsette den gode veksten vi har hatt de siste fem årene, sier Hans-Thomas Andersen

Powered by Labrador CMS