CargoNets Michael Granquist ble overrakt prisen av NHO LTs styreleder og adm. direktør i Schenker, Knut Eriksmoen og NHO LTs adm. direktør Are Kjensli under Logistikk & Transports bransjemiddag mandag kveld. Foto: Per Dagfinn Wolden.

Årets unge talent brenner for bransjen

Han brenner for transport- og logistikkfaget og er en sterk ambassadør for kundens behov. Han bretter opp ermene og får ting gjort. Vi snakker om prisvinneren av Årets unge talent, CargoNets Michael Granquist.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han beskrives som et ja-menneske, en initiativrik og verdsatt kollega, og som hele tiden ønsker å identifisere forbedringer og danne grunnlag for videre utvikling.

Årets vinner jobber hos CargoNet som produktsjef med utdanning innen Aviation Management Logistics på Lindköpings Universitet. Han ble han ansatt som logistikk-koordinator i selskapet i januar 2018.

NHO Logistikk og Transport delte i år ut prisen for syvende gang. Den skal fremme ansatte i medlemsbedrifter som på forbilledlig vis har bidratt til et løft i den respektive bedriften. Dette gjennom initiativ, gjennomføring og aktiv rolle.

Fra juryen blir han omtalt som en som virkelig brenner for logistikkbransjen, og er ute etter å søke nye utfordringer og ambisjoner om videre-utvikling.

“Tross sin unge alder utviser han modenhet i arbeidsmetodikk der han både jobber selvstendig, men også inkluderende overfor sine kolleger. Han byr på seg selv og deler sin kunnskap med andre”, heter det blant annet i jury-begrunnelsen.

- Takk til transport og logistikk-bransjen her i Norge som stadig setter høyere krav til bedre kvalitet, bedre fremkommelighet og et bedre produkt, sier en ydmyk prisvinner, Michael Granquist.

I tillegg til heder og ære får vinneren 10.000 kroner og muligheten til å kunne nomineres som den norske representanten til The Young International Freight Forwarder of the Year Award.

Powered by Labrador CMS