Canon-team (f.v.): Hege Breivik, Espen Engelstad og Roger Holand på Logistikkdagen i Sarpsborg.

Logistikkdagens programvare

Canon var den eneste programvareleverandøren som var sponsor på Logistikkdagen i Sarpsborg nylig.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her fikk vi vite om en bedrift som jobber aktivt med å finne smartere kundeløsninger gjennom digitalisering, effektivisering og automatisering.

– Selvsagt sørger vi for at all virksomhetskritisk informasjon og dokumentasjon relatert til logistikk er ivaretatt, slik at brukerne har full kontroll på hele prosessen, fra innkjøp til faktura, forteller forretningsutvikler Siril Jacobsen i Canon Norge AS.

Digital logistikk

På Canon-standen fikk vi vite at det hele handler om å skape en mer effektiv hverdag for logistikkbransjen, gjennom automatiske arbeidsflyter, varslinger og versjonskontroll. Da vet alle involverte, til en hver tid, hvor i prosessen man er. – En må ha kontroll på virksomhetskritisk informasjon og dokumentasjon relatert til logistikk, gjennom digital dokumenthåndtering og prosessautomatisering. Ved å digitalisere blant annet innkjøpsprosessen, fra forespørsel til faktura, kan du raskt finne dokumentasjonen du trenger for å sørge for en sømløs og effektiv transport, sier Hege Breivik, og får støtte av kollegene Espen Engelstad, Roger Holand og Nicolai Grevstad, som også understreker at enkel og digital dokumenthåndtering bidrar til økt kvalitet, sporbarhet og sikkerhet gjennom hele logistikkprosessen.

- Med Digital Logistikk fra Canon får du kontroll på hele dokumentets livssyklus, i alle steg i logistikkprosessen, kommer det samstemt fra Canon-teamet.

Powered by Labrador CMS