Dette er det omtrentlige omrisset av tomten Bulk Infrastructure nå har kjøpt i Vestby. Helt øverst i bildet sees DSVs nye terminal, og oppe til høyre ligger Prime Cargos store anlegg. Til venstre (øst) for Bulks tomt, eier Ikea et stort areal der deres nye sentrallager etter planen skal stå klart i 2024.

Kjøpte giganttomt i Vestby

Bulk Infrastructure har sikret seg nesten 100.000 m² på Vestby.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vestby Næringspark er en del av Oslos sørlige logistikkorridor og har en god strategisk beliggenhet for lager med umiddelbar nærhet til E6 fire mil syd for Oslo. Her har DSV nylig flyttet inn, Ikea har store byggeplaner og Optimeras nye lager er under oppføring.

Nå har Bulk Infrastructure sikret seg en av de siste «ledige» tomtene på området, en ferdigplanert tomt på 97.000 m². Bulk har da totalt ca. 170.000 kvm fordelt på 4 tomteområder innenfor næringsparken, og har altså mer enn doblet sitt tomteareal på området.

– Dette oppkjøpet vil gjøre det mulig for oss å tilby eiendommer for både større og mindre leietakere, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure

Bulk Infrastructure Group gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2008. Selskapet har siden da utviklet logistikkbygg på til sammen 65.000 kvm i Vestby, inkludert en pågående utbygging på 6.000 kvm som skal stå ferdig i 2021.

– Vestby er en veldig attraktiv næringspark både for mange logistikkaktører og mer lokale industribedrifter, og vi er i prosess med flere leietakere. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere moderne logistikk- og industrieiendommer av høy kvalitet. Vi har hatt stor suksess i Vestby, og med det nye tomtekjøpet kan vi fortsette å utvikle og leie ut moderne og miljørettede nybygg til aktører som har høye krav og er i forkant, sier Dag Klem, VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate AS.

Powered by Labrador CMS