Bring utvider i Danmark

I 2020 skal Brings nye anlegg utenfor den danske hovedstaden stå klart.

Publisert

Bygget, som blir på 14.832 m2, blir beskrevet som et crossdocking-anlegg og skal ligge i Greve like utenfor København, opplyser logistikkeiendomsutvikleren Logicenters.

I utgangspunktet skulle Bring leie 70 prosent av arealet, men nå er det det klart at Bring leier hele bygget. 

- Det er gledelig at Brings satsing på ehandel har gitt så gode resultater at de allerede før logistikkanlegget ferdigstilles øker sitt logistikkareal. For Logicenters del er det viktig å kunne forutse våre kunders fremtidige behov for å kunne tilfredsstille disse når de oppstår, sier Matthias Kettelhoithead of Logicenters, i en pressmelding.

- Det er morsomt å se at etterspørselen etter vår ehandelsløsning har oversteget forventningene, noe som har resultert i et behov for å øke arealet, sier Jens Rom, managing director i Bring Danmark. 

Anlegget vil ligge rett ved E20, som gir raskt tilgang både vestover mot Jylland og videre mot kontinentet, samt mot Øresund og Sverige.

- Vi gleder oss til å flytte inn i den nye og moderne eiendommen, som blir bygget i tråd med både vår miljøprofil og tilpasset vår store satsing innen netthandel, sier Rom.

- Det nye anlegget styrker vår posisjon som en av de viktigste logistikkaktørene i Norden, legger han til.

I planleggingen til anlegget har Bring lagt vekk på miljø og sikkerhet. Solcellepaneler vil monteres på taket for å forsynet bygget med strøm. Samtidig vil det bli bygget en gangbro fra parkeringsplassen for de ansatte og inn i bygget, slik at man slipper å gå over terminalområdet der lastebiler kjører frem og tilbake.

Bygget skal etter planen stå ferdig i april 2020.

 

Powered by Labrador CMS