Bring utvider i Danmark

I 2020 skal Brings nye anlegg utenfor den danske hovedstaden stå klart.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bygget, som blir på 14.832 m2, blir beskrevet som et crossdocking-anlegg og skal ligge i Greve like utenfor København, opplyser logistikkeiendomsutvikleren Logicenters.

I utgangspunktet skulle Bring leie 70 prosent av arealet, men nå er det det klart at Bring leier hele bygget. 

- Det er gledelig at Brings satsing på ehandel har gitt så gode resultater at de allerede før logistikkanlegget ferdigstilles øker sitt logistikkareal. For Logicenters del er det viktig å kunne forutse våre kunders fremtidige behov for å kunne tilfredsstille disse når de oppstår, sier Matthias Kettelhoithead of Logicenters, i en pressmelding.

- Det er morsomt å se at etterspørselen etter vår ehandelsløsning har oversteget forventningene, noe som har resultert i et behov for å øke arealet, sier Jens Rom, managing director i Bring Danmark. 

Anlegget vil ligge rett ved E20, som gir raskt tilgang både vestover mot Jylland og videre mot kontinentet, samt mot Øresund og Sverige.

- Vi gleder oss til å flytte inn i den nye og moderne eiendommen, som blir bygget i tråd med både vår miljøprofil og tilpasset vår store satsing innen netthandel, sier Rom.

- Det nye anlegget styrker vår posisjon som en av de viktigste logistikkaktørene i Norden, legger han til.

I planleggingen til anlegget har Bring lagt vekk på miljø og sikkerhet. Solcellepaneler vil monteres på taket for å forsynet bygget med strøm. Samtidig vil det bli bygget en gangbro fra parkeringsplassen for de ansatte og inn i bygget, slik at man slipper å gå over terminalområdet der lastebiler kjører frem og tilbake.

Bygget skal etter planen stå ferdig i april 2020.

 

Powered by Labrador CMS