Det nye sorteringsanlegget til Bring skal gi muligheter for vekst innen e-handel i Danmark.

Bring åpnet nytt logistikksenter i København

De første pakkene er sendt ut fra Brings hypermoderne nye logistikksenter i Greve utenfor den danske hovedstaden.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye logistikksenteret er på 14.000 m2 og er ifølge Bring bygget med fokus på miljø og sikkerhet, og med topp moderne utstyr.

Anlegget inneholder et helt nytt sorteringsanlegg som har større kapasitet og er spesifikt bygget for å håndtere store svingninger i antall pakker.

De siste månedene har pakkevolumene i Danmark økt på samme måte som i Norge, som følge av Covic-19. Totalt har pakker generert av e-handel økt med 60 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

- Den økte kapasiteten gir oss muligheten til å takle de store volumene langt mer effektivt, og betyr at vi kan fortsette å vokse både i antall pakker og medarbeidere i takt med veksten i e-handelen. Samtidig gir det helt nye muligheter for å utvikle tjenestene våre fremover, sier Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

Bring har ikke sendt ut et bilde av utsiden av anlegget, men slik så det ut på tegnebrettet.

De nye logistikksenteret i Greve har tydelig atskilte områder for gående og kjørende trafikk, og en gangbro fra parkeringsplassen inn til bygget, minimerer fotgjengertrafikken på selve terminalområdet.

På taket er det i ferd med å monteres solsceller som vil være den primære energikilden til bygget.

Anlegget ligger rett ved E20, som gir raskt tilgang både vestover mot Jylland og videre mot kontinentet, samt mot Øresund og Sverige.

Bring har også videre vekstplaner i Danmark. Oppføring av et nytt logistikksenter i Taulov syd på Jylland er under oppføring, og det skal være ferdig i slutten av 2020.

 

 

Powered by Labrador CMS