CEO Lars Börjesson i KGH vil støtte britiske selskaper og deres internasjonale handelspartnere i overgangen til Brexit med nytt hovedkontor for Storbritannia og Irland.

KGH møter Brexit

KGH Customs Services styrker den europeiske virksomheten med nytt hovedkontor for Storbritannia og Irland.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Brexit vil ha en betydelig innvirkning på selskaper som handler med Storbritannia. Siden KGH er en stor aktør i Europa, ønsker vi å være der for å støtte britiske selskaper og deres internasjonale handelspartnere gjennom overgangen til Brexit, sier Lars Börjesson, administrerende direktør i KGH.

Han understreker behovet for både kunnskap og kapasitet for å møte utfordringene.

Erfaren leder

KGH Customs Services har utnevnt Des Hiscock som konsernsjef for Storbritannia og Irland. Som utvikler av KGHs virksomhet vil han spille en sentral rolle i å møte selskapets vekstmål.

Han kan vise til 36 års erfaring i industrien i Europa, Fjerne Østen og Afrika, og han kommer fra stillingen som generaldirektør og leder for UK’s specialist Customs Trade Association, ACITA.

– Det omfattende spekteret av spesialiserte tjenester KGH-organisasjonen representerer er det britiske selskaper trenger i disse usikre tider. Jeg tror at investeringen med nytt regionalt hovedkontor i Manchester er et svært viktig bidrag for å møte konkurransemarkedet, sier Des Hiscock.

Reisen til etableringen KGH i Storbritannia og Irland begynte i mai 2018 med oppkjøpet av The Customs Consultancy Ltd., en liten veletablert og lønnsom tollkonsulent. De to hovedeierne Steve Cock og Piers Loxton Edwards vil ta hver sin ledende rolle i den siste utvidelsen av KGHs virksomhet.

Rivende utvikling

KGH ble grunnlagt i 1963. I dag har de over 27.000 kunder over hele Europa. KGH har kontorer på alle store havner og grenser i Europa, og har 700 ansatte i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Belgia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Storbritannia, Italia og UAE. KGH eies av Bridgepoint Development Capital, et stort internasjonal privat Equity-konsern med fokus på å investere i markedsledende selskaper og arbeider med lederteam for å skape og realisere verdi i porteføljeselskapene.

KGHs tilbud omfatter tolldeklarasjoner, momsrepresentasjon, toll og strategisk rådgivning, utdanning, også nettbasert utdanning, programvareløsninger og tollløsninger for private bedrifter og offentlige etater.

Powered by Labrador CMS