CEO Lars Börjesson i KGH vil støtte britiske selskaper og deres internasjonale handelspartnere i overgangen til Brexit med nytt hovedkontor for Storbritannia og Irland.
CEO Lars Börjesson i KGH vil støtte britiske selskaper og deres internasjonale handelspartnere i overgangen til Brexit med nytt hovedkontor for Storbritannia og Irland.

KGH møter Brexit

KGH Customs Services styrker den europeiske virksomheten med nytt hovedkontor for Storbritannia og Irland.

Publisert

- Brexit vil ha en betydelig innvirkning på selskaper som handler med Storbritannia. Siden KGH er en stor aktør i Europa, ønsker vi å være der for å støtte britiske selskaper og deres internasjonale handelspartnere gjennom overgangen til Brexit, sier Lars Börjesson, administrerende direktør i KGH.

Han understreker behovet for både kunnskap og kapasitet for å møte utfordringene.

Erfaren leder

KGH Customs Services har utnevnt Des Hiscock som konsernsjef for Storbritannia og Irland. Som utvikler av KGHs virksomhet vil han spille en sentral rolle i å møte selskapets vekstmål.

Han kan vise til 36 års erfaring i industrien i Europa, Fjerne Østen og Afrika, og han kommer fra stillingen som generaldirektør og leder for UK’s specialist Customs Trade Association, ACITA.

– Det omfattende spekteret av spesialiserte tjenester KGH-organisasjonen representerer er det britiske selskaper trenger i disse usikre tider. Jeg tror at investeringen med nytt regionalt hovedkontor i Manchester er et svært viktig bidrag for å møte konkurransemarkedet, sier Des Hiscock.

Reisen til etableringen KGH i Storbritannia og Irland begynte i mai 2018 med oppkjøpet av The Customs Consultancy Ltd., en liten veletablert og lønnsom tollkonsulent. De to hovedeierne Steve Cock og Piers Loxton Edwards vil ta hver sin ledende rolle i den siste utvidelsen av KGHs virksomhet.

Rivende utvikling

KGH ble grunnlagt i 1963. I dag har de over 27.000 kunder over hele Europa. KGH har kontorer på alle store havner og grenser i Europa, og har 700 ansatte i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Belgia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Storbritannia, Italia og UAE. KGH eies av Bridgepoint Development Capital, et stort internasjonal privat Equity-konsern med fokus på å investere i markedsledende selskaper og arbeider med lederteam for å skape og realisere verdi i porteføljeselskapene.

KGHs tilbud omfatter tolldeklarasjoner, momsrepresentasjon, toll og strategisk rådgivning, utdanning, også nettbasert utdanning, programvareløsninger og tollløsninger for private bedrifter og offentlige etater.