Adm. direktør Terje Claussen i B.H. Ramberg forteller om en positiv utvikling for Drammen-selskapet.
Adm. direktør Terje Claussen i B.H. Ramberg forteller om en positiv utvikling for Drammen-selskapet.

Ramberg tar grep i Bergen

B.H. Ramberg AS etablerer egen avdeling i Bergen 1. mars.

Publisert

- Etableringen er et strategisk valg for å få enda bedre kontroll på distribusjonen i en svært viktig region, med store godsmengder og krav til høy kvalitet og punktlighet, forteller adm. direktør Terje Claussen i B.H.Ramberg AS.

Tar grep

Ramberg overtar terminalfasiliteter på ca. 1200 kvadratmeter i Kjerreidvika 4 i Fyllingsdalen. Godsgrunnlaget vil fra første dag bestå i eget gods, samt distribusjon for DSV Road AS i Bergensregionen. 

Avdelingen vil ha fem ansatte og tilknyttet 10 distribusjonsbiler fra første dag.

- Innen Stor-Bergen etablerer vi egne distribusjonsruter, men samarbeider også med regionale aktører. Ramberg vil allerede i starten være en betydelig aktør i Bergen, understreker Claussen.

Sterk vekst 

B.H. Ramberg tilbyr i dag landsdekkende stykkgodstransport og 3. partslogistikk fra anlegg i Drammen og Oslo-området. Bedriften har hatt en sterk vekst de senere år, ikke minst som følge av gode digitale løsninger og nært samarbeid med flere ledende utenlands-speditører.

– Vi inviterer nå nye kunder i Bergen til å ta del i Rambergs terminal- og distribusjonsløsninger i Norge, sier Claussen.