Daglig leder i Blue Robot Arnor Jonasson gleder seg til å kunne tilby Blue Robot i det danske markedet.
Daglig leder i Blue Robot Arnor Jonasson gleder seg til å kunne tilby Blue Robot i det danske markedet.

Blue Robot med partner i Danmark

Den norske robot-startupen blir internasjonal.

Publisert

Vestfold-selskapet Blue Robot utvikler roboter for lagerautomasjon. Løsningen benyttes blant annet til ordrehåndtering og produksjon. Gjennom å benytte kube-basert lagring tilbys kundene en plassbesparende løsning og effektive prosesser.

Blue Robot inngikk avtale med sine første salgspartnere i Norge tidligere i å, og er nå klar til å ta skrittet utenfor landets grenser. Blue Robot har inngått en avtale med danske Hans Schourup A/S, som er en av Danmarks ledende leverandører av automatiserte lagringsløsninger.

- Vi opplevde full klaff med Hans Schourup. De har akkurat den kompetansen, mindset’et og erfaringen vi ser etter i en partner, styret var dermed enstemmige i at dette ikke var noe å vente med, forteller gründer og daglig leder i Blue Robot Arnor Jonasson.

- Vi har jobbet med SMB-er i Danmark i mange år, og vi har hjulpet til med optimalisering og effektivisering av lagring og håndtering. Vi ønsker å spre fordelene med automatisering til alle nivåer av selskaper i Danmark basert på rammeverket og utfordringene de står overfor her og nå. Vi ser det som en del av vårt oppdrag å presentere og tilby de absolutt beste og mest fremtidssikre automatiseringsalternativene for våre kunder, og her passer Blue Robot perfekt inn, sier Troels H. Jensen, administrerende direktør i Hans Schourup A/S.

For å komme i gang med Blue Robot trenger kundene kun et flatt gulv, internett og strøm. Løsningen er spesielt godt egnet for lokaler med lav takhøyde, og har vakt oppsikt.

- Siden oppstart har vi blitt kontaktet av store og små selskaper fra hele verden som ønsker å selge våre løsninger og vi har måttet gi en del kald-dusjer. Vi har holdt fast på vår strategi om å utvide markedene hvor vi opererer i et bærekraftig tempo, sier Arnor Jonasson.

Powered by Labrador CMS