– Lorna Stangeland er hentet til toppen i Atea-konsernet.Foto: Per Dagfinn Wolden

Logistikk-Lorna til topps i Atea

Lorna Stangeland (50) er ansatt som VP for Supply Chain Management i Atea-konsernet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den garvede og suksessrike logistikkaktøren med bred ledererfaring og solide, dokumenterte resultater har dermed tatt et ytterligere steg inn i verdikjeden.

Stangeland kommer fra sjefsstillingen i logistikkselskapet Vectura AS, hvor hun har jobbet som adm. direktør siden 2013. Før det var hun Nordic Logistics Manager for JF Hildebrand, samt nordisk direktør for VSD Logistics. Stangeland har også hatt lederstillinger innen IT og forbrukerelektronikk i selskapene Thorn, Getronics og Infocare.

Solid posisjon

– Vi er svært fornøyd med Stangeland i vår nyopprettede stilling som VP for Supply Chain Management i Atea-gruppen, sier adm. direktør Steinar Sønsteby og understreker følgende: - Som den største leverandøren av IT-infrastruktur i Norden og Baltikum, er Supply Chain Management en av Ateas mest kritiske forretningsprosesser. Dette er et område hvor Atea kan utnytte sine unike skalafordeler og generere betydelig kundeverdi og kostnadsbesparelser. Derfor har vi besluttet å organisere alle forsyningskjedeoperasjoner i gruppen under en direktør.

Den nye organisasjonen vil omfatte all logistikk og supply chain virksomhet i alle de land hvor Atea opererer, inkludert Ateas fysiske distribusjonssenter i Växjö.

Stangeland vil rapportere direkte til Ateas adm. direktør.

Omfattende organisasjon

Atea er Norges ledende leverandør av IT-infrastruktur og systemintegrasjon i Norden og Baltikum med 6800 ansatte. Konsernet er tilstede i 89 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Atea leverer IT-produkter fra ledende leverandører og bistår kunder med spesialkompetanse innen IT-infrastrukturtjenester. Atea hadde en omsetning på ca. 28 milliarder kroner i 2015 og er notert på Oslo Børs.

Powered by Labrador CMS