Butikkmedarbeidere fra venstre: Jacob Nelson, Thomas Schjønningsen og Jan Fredrik Jacobsen.

PostNord-butikk i hansabyen

I dag åpnet PostNord ny butikk i Bergen sentrum.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå kan bergenserne hente sine pakker i freshe, nye lokaler.

PostNord, som åpnet sin første fysiske butikk i oktober 2018 på Grünerløkka i Oslo, har fått bare positive tilbakemeldinger.

– Vi ser et stort potensiale med å åpne egne butikker for utlevering av pakker og andre servicefunksjoner. Butikken i Bergen er utvilsomt et godt tilskudd og vi går en spennende tid i møte, hvor alle prognoser og tall viser at netthandelen bare vil øke. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Tony Andre Johnsen, leder for MyPack i PostNord.

Til værs

På en tolvmåneders periode mellom 2017 og 2018 har europeere handlet på nett for 198 milliarder EURO, en økning på 9,4 prosent sammenlignet med året før.

— Vi har mer enn 1600 butikker i vårt butikknettverk nå, men butikkene, særlig i de store byene har begrenset plass. Disse trenger avlastning i perioder med store volum, spesielt med større pakker som opptar mye plass, sier Johnsen.

Ifølge Johnsen vil kundene få et utvidet tilbud i PostNord-butikkene på Grünerløkka og Bergen, enn hos dagligvarebutikkene som i dag er fungerende pick-up-points.

 

Sykepleieren Stine Hope Spjeld (28) fra Bergen synes det var stor stas å være første kunde og unte seg et godt kakestykke i anledning dagen.

Full styring

— Vi ser at når vi har vårt eget sted, kan vi styre alt selv, det er PostNord-ansatte som møter kundene, og vi har tilgang til all informasjon som ligger inne i PostNords systemer, akkurat som Kundeservice. Det betyr at vi kan hjelpe kundene i større grad enn det butikkene kan. Netthandelen kommer bare til å fortsette å vokse, så målet på sikt er å etablere egne pakkehotell i alle de store byene her i landet, sier Johnsen.

Fakta om butikken:

Adresse: Klostergaten 6, Bergen

Ansatte: 4

Åpningstid: 08-19 (10-18)

Powered by Labrador CMS