Ingvar M. Mathisen ble ansatt som havnedirektør i Oslo i 2017, og får nå fortsette i seks nye år.
Ingvar M. Mathisen ble ansatt som havnedirektør i Oslo i 2017, og får nå fortsette i seks nye år.

Seks nye år for Ingvar M. Mathisen

Havnedirektør Ingvar M. Mathisen (54) i Oslo Havn er ansatt på nytt i en åremålsperiode på seks år.

Publisert

Ingvar M. Mathisen ble ansatt i 2017 i en seksårig åremålsstilling, som etter Oslo kommunes regelverk kan fornyes med seks nye år. Da stillingen ble utlyst, var det 16 søkere til stillingen. Et samlet innstillingsutvalg innstilte sittende havnedirektør og onsdag ble ansettelsen enstemmig vedtatt av Oslo havnestyre.

- Jeg er svært motivert på å fortsette arbeidet med å implementere Oslo Havns nylig vedtatte strategiplan og videreutvikle havnen mot vår visjon «Verdens mest effektive og miljøvennlige bynære havn». Dette arbeidet skal utføres sammen med mine dyktige kollegaer, havnestyret, havnens eier Byråd for Næring- og eierskap og våre kunder, sier Mathisen selv om reansettelsen på LinkedIn.

I innstillingen heter det blant annet:

«Mathisen har i løpet av åremålet gjennomført betydelige endringer i Oslo Havn. Han har stått i spissen for å bedre de økonomiske resultatene gjennom økte havneavgifter, bedre kontroll med utleievirksomheten og økt fokus på kjerneoppgavene. Mathisen fremstår som en utadvendt og relasjonell leder. Han kjenner de aller fleste i organisasjonen og er godt likt. Samtidig er han ikke redd for å være tydelig ved behov, men mister ikke besinnelsen. Framover ønsker han å fortsette med å følge opp Oslo Havns nye strategi».

Powered by Labrador CMS