Palloorang, den gjenbrukbare palleinnpakning.

Store CO₂-kutt med Palloorang

Palloorang gjenbrukbare palleforpakning imponerer logistikk- og e-handelsindustrien med sine enestående CO₂-kutt.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daglig leder Natasha Jankovic i Packoorang imponerer nok en gang med en nyvinning på logistikk- og e-handelsmarkedet.

Nå lanserer hun Palloorang, et palletcover med samme gjenbrukbare og miljømessige egenskaper som den nylig lanserte mailer bagen, og som kan gjenbrukes 500+ ganger.

– Produktet er laget av resirkulert materiale og leveres selvfølgelig karbonfritt, sier Natasha Jankovic til Mtlogistikk.

– Vi har utviklet Palloorang på forespørsel fra noen store selskaper som vil erstatte en av de verste forurenserne i e-handelindustrien: engangs plastfolie wrap, sier Natasha Jankovic. Foto: Per Dagfinn Wolden.

Nyvinning

Hun understreker også at den nyskapende palleemballasjen, Palloorang, er av svært høy kvalitet og erstatter tradisjonell plastfolie for paller.

– Foruten å være gjenbrukbar 500+ ganger kan det spares opptil 82 prosent i innpakningskostnader. Men ikke minst vil vår gjenbrukbare palleforpakning bety store CO₂-besparelser for logistikk- og e-handelsindustrien, forteller Jancovic og viser til tester hvor innpakning av paller med Palloorang er opptil tre ganger raskere enn manuell innpakning.

– Det kan faktisk sammenlignes med hastigheten til en pallemaskin. Dermed er behovet for store investeringer i maskiner borte, forteller en stolt Jankovic over nå å kunne lansere Palloorang.

Ønsket av de store

Produktet er utviklet på forespørsel fra noen store selskaper som vil erstatte en av de verste forurenserne i e-handel industrien: engangs plastfolie wrap.

– Det er spennende å se store selskaper komme til oss i den hensikt å senke sitt karbonavtrykk ved å bytte til gjenbrukbart. Den sirkulære økonomien ligger her og vil bare fortsette i stor fart i årene som kommer, sier Natasha Jankovic.

Powered by Labrador CMS