Nik´en skjøt gullfuglen

Niklaus Haugrønning har funnet sin arvtager i Kristian Williamsen (36).

Publisert Sist oppdatert

– Dette er rette mann til å videreføre både idéer og kultur i selskapet, sier en fornøyd Haugrønning til Mtlogistikk.

– Helt klart nytt og spennende. Og det kan nok for mange virke som et stort sprang å hoppe fra retailbransjen innen bil og elektronikk til å lede en bedrift med en så allsidig virksomhet. Men jeg er i trygg forvissning om at jeg overtar et veldrevet selskap med gode forutsetninger for å takle fremtidige utfordringer, sier Kristian Williamsen.

Røros-debut

Vi traff ham på Røroskonferansen nylig. Her var han som førstereisgutt med det mål for øyet å bygge relasjoner samt gjøre dypdykk i transport- og logistikknæringen.

Den tidligere daglige lederen og salgssjefen for handel i NTE Expert og varehussjef i Expert Bonus har fått sin utdannelse gjennom tidligere arbeidsgivere som Expert og Jysk, i tillegg har han studert sosiologi, salg og markedsføring ved Høyskolen i Trondheim. For to år siden ble han kåret som en av de ni største ledertalentene i Midt-Norge under 35 år.

Foruten å være ny daglig leder i Nik. Haugrønning AS er han styreleder i Williamsen Holding AS og Nidelven Motor AS, samt styremedlem i Midt-norsk Fyrverkeri AS og Ulf Mediaas AS.

Takker av

Nik´en Haugrønning fyller 67 år 11. august. Da overlater han rattet til Kristian Williamsen, etter over 40 år i bransjen.

Williamsen overtar styringen i et selskap med over 90 mill. kroner i omsetning og 65 ansatte.

Foruten planlagt utbygging av storbilverkstedet består virksomheten av verksted for lastebil og personbil, produksjon av utstyr til båter, transport og anleggsmaskiner. Firmaet kjører også rutebuss i Trondheim. Nik. Haugrønning AS bidrar også til stor eksport fra basen på Byneset i Trondheim til flere kontinenter. Petters Marine Hydraulics (PMH), en avdeling selskapet kjøpte i 2003, er autorisert Parker distributør for hydraulikkprodukter i Sør-Trøndelag.