Heidi Bergsveen har sittet i styret i tre år, og tar nå over som styreleder i Logistikkforeningen avd. Østlandet.

Bergsveen ny styreleder

Den rutinerte logistikeren Heidi Bergsveen (48) skal styre Logistikkforeningen avd. Østlandet inn i post-pandemi-verdenen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret Logistikkforeningen avd. Østlandet:

Heidi Bergsveen, (leder)
Dagfinn Bang Johansen
Sebastian Gustavsson
Geir Kluge Heiermo
Kirsten Gulbrandsen
Elizabeth Ramirez Stenwig
Muhammad G. Ghous Afzal

Logistikkforeningens største lokalavdeling, Østlandsforeningen, har valgt et nytt styre og en ny styreleder. Heidi Bergsveen tar over som styreleder fra Maiken Kallesen. I tillegg trer Kirsten Gulbrandsen, Logistikkansvarlig hos T. Myhrvold AS, Geir Kluge Heiermo, Salg- og markedsdirektør hos Freja Transport & Logistics AS samt Sebastian Gustavsson, Junior Solution Consultant hos TietoEvry inn i styret. Ut går Kallesen, Guro Emma Rødsjø og Dag Edvartsen, som alle nå tar et tak i valgkomiteen.

Det siste halvannet året har naturlig nok vært vanskelig for en forening der mye av poenget er å møtes for å knytte kontakter. Men det forrige styret har benyttet tiden godt, og fått skikk på foreningens økonomi, og fått på plass langt bedre rammer og struktur for å drive foreningen videre.

Heidi Bergsveen, som nå altså blir styreleder, har lang erfaring fra logistikkbransjen. Nylig etablerte hun eget firma og skal jobbe for OptiLog. Hun kom nylig fra en rolle som leder av KAM-avdelingen til Schenker, og har tidligere vært key account manager i PostNord. Bergsveen har også vært gründer og bygget opp sitt eget transportselskap gjennom 12 år, et selskap som hadde en omsetning på rundt 100 millioner kroner da det ble en del av PostNord.

Nå gleder hun seg til å legge til rette for en ny giv i foreningen. I august skal det nye styret møtes for å legge planer for 2022.

- Det store målet er å få på plassen stor årlig årskonferanse. Det blir mest sannsynlig ikke Kiel-tur, slik tradisjonen har vært, men vi skal nok få til noe spennende, forteller Bergsveen.

Powered by Labrador CMS