Ny adm. dir. i DFDS

Roar Funderud (47) overtar roret som sjef i DFDS i Norge etter Vivian Sivertsen.

Publisert Sist oppdatert

Funderud er 47 år, og utdannet siviløkonom fra handelshøyskolen BI. Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben som DFDS’ nye Norgesansvarlige.

- København er et fantastisk reisemål som mange nordmenn stadig trekkes tilbake til. Samtidig ønsker jeg ytterligere å synliggjøre hvilken flott reiseopplevelse vi gir våre passasjerer om bord, uansett om det er privatpersoner eller kurs- og konferansegjester. Vi ønsker alltid å innfri våre kunders forventninger, og aller helst overgå dem. Jeg har et fantastisk team å arbeide med som har vunnet flere kundeservicepriser, og skip som skal oppgraderes betydelig i løpet av det neste halvår med nye konsepter og løsninger, så dette gleder jeg meg til å bli en del av, sier Roar Funderud.

Funderud har bodd flere år i København, og er svært glad i byen. Selv om hans hovedbase blir i Oslo må han påregne en del båtreiser til den danske hovedstaden.

- Jeg skulle bo og arbeide i København i to år, det ble til fem. Jeg liker den danske kulturen, som både er jovial, fremoverlent og kontinental på samme tid, sier han.

Funderud tiltrer stilingen 1. november.

Roar Funderud er bosatt i Bærum og har lang kommersiell og finansiell ledererfaring fra danske internasjonale virksomheter, herunder Toms Gruppen, Ringnes (Carlsberg Group), SAM Headhunting samt som styremedlem i Flügger A/S.