Dachser utvider med en ny avdeling i Kristiansand.

Dachser til Sørlandet

Dachser Norway ekspanderer til Kristiansand for å vinne nye markedsandeler på Sør- og Vestlandet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med et nytt salgskontor i Kristiansand styrker Dachser nettverket sitt i både Norden og Europa.

Konkurransen på logistikkmarkedet er tøff, og presset på kapasiteten stor. For å kunne betjene kunder over større deler av Norge oppretter Dachser Norway en salgsavdeling i Kristiansand for å styrke sitt nettverk og fortsette veksten.

Hittil har Dachser Norway hatt kontor og terminal på Vinterbro utenfor Oslo, men med et nytt lokalt salgskontor i Kristiansand er logistikkleverandøren nå klar til å betjene enda flere kunder.

Armend Krasniqi, General Manager hos Dachser Norway, gleder seg til å kunne kapre markedsandeler syd i Norge.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby tjenestene våre til større deler av Norge, og å kunne betjene enda flere kunder. Dette er noe vi har gledet oss til i lang tid, forteller Armend Krasniqi, General Manager Europan Logistics Vinterbro.

Gjennom det nye salgskontoret kan Dachser Norway nå gi flere kunder enklere tilgang til Europa ved å tilby sine skreddersydde import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

- Vi anser Kristiansand som et viktig knutepunkt for logistikk med gode fergeforbindelser til resten av Europa, og det nye kontoret på Sørlandet vil korte ned ledetidene med opptil en dag når det gjelder både import og eksport, sier Armend.

- Vi fortsetter å ha fokus på videre utvikling, og på å styrke det unike stykkgodsnettverket vi har i resten av Europa. Vi ser at produktene vi tilbyr er etterspurt i flere norske byer, så nå er derfor et naturlig tidspunkt for oss å ekspandere til Kristiansandsområdet på. Vi stiller høye krav til hvordan dette gjøres, og vi utvider oss i takt med hva vi har kapasitet til å levere. På denne måten er vi alltid sikre på at vi bevarer kvaliteten vå, legger han til.

For å kunne sikre kvalitet mens man vokser, har logistikkleverandøren også valgt å utvide deres allerede eksisterende kontorareal på Vinterbro med over 200 kvadratmeter. Fremover vil det nemlig bli viktig å ha plass til flere støttefunksjoner som vil kunne hjelpe Kristiansand-kontoret som et shared service center.

Powered by Labrador CMS