Fra venstre: Andreas Kristensen, Aftermarket Director i Element Logic Norge Niklas Top Sørum, Key Account Manager i Element Logic Norge, Sondre Bo-Larsson, Driftsleder i MENY og Ida Juliane Havnås, Logistikksjef i MENY.

Har AutoStore på Menyen

AutoStore har vært en stor suksess hos mange norske nettbutikker. For første gang skal den norskutviklede robotteknologien benyttes på et norsk dagligvarelager.

Publisert Sist oppdatert

Om Meny-anlegget

  • 48 551 kasser
  • 51 R5 roboter
  • 8 porter
  • Kilde: Element Logic

Det er leverandøren Element Logic som melder dette på egne hjemmesider i en pressemelding i dag. Det nye dagligvarelageret på Alnabru skal stå ferdig i høst.

- Det spesielle med matvarer er de ulike temperatursonene – som kjøl, frys og tørrvarer. I første omgang implementerer vi en skreddersydd AutoStore-løsning for MENYs tørrvarer, men dette er bare begynnelsen – de andre sonene vil vi også ha med på sikt, forklarer Aftermarket Director i Element Logic Norge, Andreas Kristensen.

Han og resten av Element Logic-teamet er stolte av tilliten de får fra NorgesGruppen og MENY.

- Dette er en stor milepæl for Element Logic i Norge, og markerer starten på et nytt og spennende samarbeid innenfor en stor og viktig bransje, sier Kristensen.

Store ambisjoner for netthandel

- Norge ligger fortsatt langt bak mange andre land når det gjelder dagligvarer på nett, men vi tror på en betydelig økning og rigger oss for fremtiden. Vi etablerer derfor en sentralisert netthandelsbutikk, der blant annet en løsning fra Element Logic med en AutoStore er en sentral brikke i puslespillet. Vi ønsker å forsterke satsingen på matglede, ferskvare og utvalg til netthandelskundene våre. Investeringen i AutoStore gir plass til et betydelig større sortiment, som vil gi kundene bedre valgmuligheter, sier Ida Juliane Havnås som leder MENY’s satsning på Alnabru.

Powered by Labrador CMS