Illustrasjon nytt lager for Statnett i Skien

Nytt lager i havna

Peab bygger nytt lager for Statnett i Skien havneterminal.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Totalentreprisen for det 3600 kvadratmeter store lagerbygget og en sjøkai på 12x40 meter er på 84 mill. kroner.

Prosjekteringen er allerede i gang, og byggearbeidene starter i begynnelsen av mai. Det er beregnet rundt 10,5 måneders byggetid.

− Prosjektet bidrar til å befeste vår posisjon som en betydelig aktør i Grenlandsområdet. Vi er svært takknemlige for tilliten Statnett har gitt oss ved denne tildelingen, og ser frem til produksjon og levering av et nytt flott næringsbygg fra Peab, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab i en pressemelding. 

Et knutepunkt

Terje Kaasa Larsen

Skien er valgt som lokasjon, både på grunn av god geografisk plassering for å komme til med båt og bil, samt enkel tilgang til store deler av Østlandet.

− Peab har levert et godt tilbud på utførelse av de planlagte arbeidene, og vi ser frem til et godt samarbeid i prosjektgjennomføringen, sier prosjektleder Torgrim Dale i Statnett.

Spennende prosjekt

Peabs prosjektleder Rune Haugen ser frem til å komme i gang med prosjektet, som han synes inneholder flere spennende elementer.

− For det første skal vi oppføre et høyt lagerbygg, som blir rundt 20 meter på det høyeste. Samtidig går deler av prosjektet ut i sjøen, med blant annet peling og betongarbeider. Dette er et prosjekt vi gleder oss veldig til å gå i gang med, sier Haugen.

Powered by Labrador CMS