Norsteve driver en stor laste- og losse-virksomhet på Filipstad og Ormsundkaia i Oslo.

Transport-Formidlingen inn i Norsteve

Transport-Formidlingen SA har overtatt halvparten av aksjene i Norsteve på Filipstad.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I januar overtok Transportformidlingen 50 prosent av aksjene i Norsteve AS. Norsteve holder til på Filipstad og Ormsundkaia i Oslo, og levere laste- og lossetjenester samt lager- og terminaltjenester fra sine lokaler.

Transport-Formidlingens daglige leder Transport-Formidlingen, Ole-Jørgen Melnes, gleder seg over å ha fått flere ben å stå på.

– Vi ser dette som et steg å utvide mulighetene våre og til å få flere ben å stå på. Det gir oss en del nye muligheter rett og slett. Vi skal komplementere hverandre – de driver med det vi ikke gjør og motsatt, forteller daglig leder i Transport-Formidlingen, Per-Jørgen Melnes, til MT.

Norsteves daglige leder, Kjersti Reichborn-Kjennerud, forteller at hun gleder seg over å få en aktiv eier inn i selskapet.

– I 11 år har vi drevet med pluss hvert år med fire eiere, som i utgangspunktet bare var vanlige ansatte. Vi bytter nå ut to aktører som går av med pensjon og får inn en aktiv eier, sier Reichborn Kjennerud, som er en av to gjenværende eiere.

– Transport-Formidlingen har litt samme ånd som Norsteve. De er ikke så høye på seg selv og mest opptatt av å gjøre en god jobb, legger hun til.

Norsteve har 20 ansatte og har de siste årene hatt en stabil omsetning på rundt 50 millioner kroner fra sin virksomhet, med små men positive marginer. Å bli knyttet opp til en aktør som Transport-Formidlingen gjør det mulig for Norsteve å kunne øke omsetningen, tror Reichborn-Kjennerud.

– Dette er jo ganske nytt, men magefølelsen er veldig bra. Vi er begge aktører som er en god fot innenfor det vi driver med, men vi blir mer synlige nå, sier hun.

Powered by Labrador CMS