Allsidig bakgrunn: Stein Inge Stølen har bred journalisterfaring fra både TV, ukepresse, magasiner og andre trykte og digitale medier. Foto: Knut Gravråk

Ny redaktør i NLF

Stein Inge Stølen er ansatt som redaktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF).

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha fungert som kommunikasjonsrådgiver i NLF siden 2015 har Stølen nå redaktør-ansvar for alle eksterne flater i organisasjonen.

- Gjennom sin faglige og yrkesmessige bakgrunn og ikke minst gjennom de årene som kommunikasjonsrådgiver i NLF har han vist særdeles god journalistisk teft og et godt øye for hvilke saker vår næring er opptatt av. Med ham som redaktør og den øvrige staben NLF har på redaksjonelt arbeid er dette et stort pluss for forbundet, sier NLF-direktør Geir A. Mo.

Satser på alle flater

Stølen har bred mediebakgrunn. Han har flere år som multimediajournalist for blant annet Autofil, Din Side og Dagbladet, prosjektkoordinator og programleder for TV-seriene «Panser» og «Norge på Dop», samt forfatter av boka «Biler: Norske favoritter fra gullalderen 1950-1980».

Denne erfaringen har Stølen tatt med seg til NLF, som nå satser fullt på digitalt innhold i både lyd og bilder i tillegg til å styrke og videreføre det tradisjonsrike NLF-Magasinet og nettstedet Lastebil.no.

– NLFs samlede kommunikasjonsarbeid vil fremdeles være en del av markedsdirektørens ansvarsområde, men økningen i aktiviteten har gjort det hensiktsmessig å igjen ha en egen redaktør på våre flater. Stølens nåværende stilling vil bli lyst ut med det første, avslutter Mo.

Powered by Labrador CMS