Getinspired.no er et nettbutikk med stort utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.
Getinspired.no er et nettbutikk med stort utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.

Sjekker ut med Unifaun

Årets nettbutikk i 2020 – GetInspired.no har valgt Unifaun som leverandør på Delivery Checkout.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Løsningen til GetInspired.no omfatter en skybasert digital løsning for sin utsjekk som gir ulike fraktvalg – Unifaun DeliveryCheckout, samt API-integrasjon mot sin e-handelsplattform Episerver. Videre er dette en løsning som settes opp med eksisterende Consignor-løsning på Delivery Management, samt Klarna på betalingsløsning, opplyser Unifaun i en pressemelding.

- Økt konverteringsgrad og kundetilfredshet er noe vi forventer å oppnå med dette samarbeidet. Fokuset på leveringsalternativer har aldri vært større hos våre kunder enn hva det er i dag. Vi ser frem til å utvikle en helhetlig og optimal løsning sammen med Unifaun på DeliveryCheckout, sier Sindre Landevåg, Daglig Leder i GetInspired.no.

Getinspired.no er en av landets fremste nettbutikker med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid. Get Inspired har siden oppstarten som gründerbedrift i 2009 utviklet seg til et av de ledende selskapene i bransjen. Nettbutikken har to ganger blitt kåret til ”Årets nettbutikk”, senest i 2020. I dag har Get Inspired et automatisert lager på 3300 kvm og 50 drivende dyktige medarbeidere.

- GetInspired.no jobber med å stadig forbedre kundereisen og kjøpsopplevelsen som en profesjonell e-handels aktør. Gjennom dette vil de nå ha ett svært fleksibelt og effektivt verktøy, for å tilby kundene sine valg mellom ulike transportører som for eksempel PostNord, Helthjem og flere nye i fremtiden. Dette gjør de både for å øke kundetilfredsheten og konverteringsgraden, sier Alexander Hoff, Regional Sales Manager hos Unifaun.

Powered by Labrador CMS