Årsmøte i Påbyggergruppen

Påbyggergruppen i Norsk Industri, bransjeorganisasjon for norske påbyggere og påbygg- og tilhengerleverandører, har årsmøte 5. juni

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til rene bransjesaker og valg av nytt styre i Påbyggergruppen er årsmøtet også en gyllen anledning for medlemmene å få faglig påfyll. Blant annet skal representanter for Vegdirektoratet orientere om temaer som angår medlemsbedriftene, nemlig effektivisering av enkeltgodkjennings-ordningen, bremser på tilhengere og revisjon av Bilforskriften.

På hvert årsmøte får en chassisleverandør anledning til å presentere seg for påbyggerne. I år er det Mercedes-Benz-importør Bertel O. Steen AS. Også et fast innslag er nytt fra teknisk komite i den internasjonale påbyggerorganisasjonen CLCCR, og en representant for Lastfordonsgruppen (Påbyggergruppens søsterorganisasjon i Sverige) vil fortelle om bransjearbeidet hos «söta bror».

Det blir også innlegg fra Norges Bilbransjeforbund, bransjeorganisasjon for blant annet chassisleverandørene. En komplett lastebil består av et chassis med påbygg oppå, og det er av avgjørende betydning at samarbeidet mellom bransjeorganisasjonene og deres medlemmer er godt.