Renate Brynhildsen tar over som hovedstyreleder i Logistikkforeningen.

Ny hovedstyrelder i Logistikkforeningen

Renate Brynhildsen fra avdeling Rogaland tar over roret.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yngvil Henanger Woxen, som representerer avdeling Vestlandet, har vært hovedstyreleder i Logistikkforeningen de siste to årene, og stilte ikke til gjenvalg. På årets generalforsamling den 15. november, ble Renate Brynhildsen fra Rogaland valgt til ny hovedstyreleder.

Valgkomiteens innstilling var enstemmige og Brynhildsen ble valgt av de stemmeberettigede oppmøtte. Brynhildsen jobber til daglig som rådgiver i Tollkonsult, og har blant annet ti års erfaring fra innkjøpsavdelingen i Felleskjøpet.

- Hovedstyret er til for å gjøre jobben til lokalforeningene enklere. Det er der medlemsaktiviteten er. Jeg vet at Renate har gjort seg noen tanker om hvordan dette arbeidet kan videreføres og er sikker på at hun vil løse vervet på en god måte. Sammen med resten av det kompetente hovedstyret vil det gode arbeidet fortsette, sier avtroppende hovedstyreleder Woxen.

- Vi har gjennomført noen viktige oppgaver denne toårsperioden, sier Woxen.

- Vi har samlet oss på sosiale medier. Dette håper vi at har ført til at vi er lettere tilgjengelige for medlemmene våre og at alle får et bedre innblikk i hva som skjer i de andre lokalforeningene. I høst introduserte vi ny profil inkludert ny logo. Denne moderniseringen var sårt tiltrengt. Tilbakemeldingene vi har fått er i all hovedsak positive og vi er fornøyd med resultatet.

Powered by Labrador CMS