Scanlog, Scandinavian Logistics Partners AS

Scanlog ekspanderer til Norge

Det hurtigvoksende logistikkselskapet Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) åpner nå sitt første kontor i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det hurtigvoksende logistikkselskapet Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) åpner nå sitt første kontor i Norge.

Vegard Kristiansen, Daglig leder i den norske avdelingen av Scandinavian Logistics Partners AS, Scanlog

Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som Daglig leder/Managing director slår i dag opp dørene til kontoret på Gardermoen utenfor Oslo.

Med fire medarbeidere kommer kontoret til å ha samme fokus på Ansvarsfull Logistikk som det svenske morselskapet, spesialisert på internasjonale transporter på jernbane, sjø, bil og fly, inklusiv tollhåndtering for norske kunders eksport og import vareflyt.

Vegard Kristiansen har lang erfaring både fra den norske og internasjonale logistikkbransjen som leder og eier.

Sammen med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrunn fra blant annet Panalpina, går Vegard inn som partner i det nye norske selskapet.

Scanlogs konsernsjef Mathias Ljungberg

”Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med våre team i Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø. Endelig kan vi tilby norske kunder økonomiske og miljømessige holdbare transporter til og fra Norge på alle transportmåter og på en transparent måte, sier Vegard. Scanlog har fokus på ansvarlig og kostnadseffektiv logistikk, med redusert miljøpåvirkning og høyere kvalitet der digitalisering er sentral. Det passer min egen tankemåte, og er noe som virkelig savnes i det norske markedet”

Norge er et spennende marked for Scanlog der flere av våre kunder allerede har en betydelig virksomhet som vi nå kan støtte på en mer effektiv måte, sier Scanlogs konsernsjef Mathias Ljungberg. Jeg er overbevist om at Vegard sammen med sitt sterke team vi har rekruttert og med den samlede erfaring og kunnskap om det norske logistikkmarkedet som de besitter vil de skape en stor verdi for våre eksisterende og nye kunder i Norge.

Powered by Labrador CMS