EXD-SF og EXH-SF er utstyrt med nedfellbar plattform og ergonomisk ledehendel.

To nye palletrucker fra Still

Still har lansert kompakte og ergonomiske palletrucker med høy ytelse.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De nye truckene er palletrucken EXH-SF 20/25 og dobbeltstableren EXD-SF. Ifølge Still har begge truckene både en kompakt og ergonomisk design med en unik plattform for førerplassen og den totale bredden på bare 720 mm skal være den smaleste på markedet.

EXH-SF har løftekapasitet på opp til 2,5 tonn, og er således egnet til ganske hardt lagerarbeid. Trucken kan fås med en lang rekke ulike hastigheter, enten 6, 8, 10, 12, eller 14 km/t. I tillegg har maskinene innebygget Curve Speed Control som automatisk reduserer hastigheten i kurver.

EXD-SF har to sett med gafler, og kan således håndtere to standardpaller på 1000 kg hver. Stabling kan skje opp til 2942 mm. Kjørehastigheten er på maks 10 km/t. Trucken er utstyrt med Still Dynamic Load Control som viser lastens vekt og hele tiden gir føreren informasjon om mulig løftehøyde. Om friløftet overstiger 1800 mm, går EXD-SF automatisk over i lavhastighetsmodus for å sikre trygg drift.

Still har også lagt sjela i å få god førerergonomi og kjørekomfort på truckene. Justerbare sidestøtter og luftfjæret førerplass med integrerte kompressorer sørger for behagelig kjørestilling. Lavt innsteg gjør at det er så enkelt som mulig å gå av og på trucken.

EXD-SF kan frakte to paller på 1000 kg hver.

Som tilleggsutstyr kan man også få en kombihendel, som gjør det mulig å justere en gående førers avstand til trucken. Det gjør at makshastighet da kan økes fra 4 til 6 km/t. All kjøring, styring og løft kan styres med venstre eller høyre hånd via kombistyrespaken.

På alle modellene kan man velge mellom to ulike kjøreprogram via en 4,5 tommers fargeskjerm, Eco, som gir lang batteritid lavt energiforbruk eller Boost som øker effektiviteten og ytelsen. Truckene kan utstyres med både konvensjonelle bly/syre-batterier eller med litiumbatterier.

Powered by Labrador CMS