Bygger ny terminal i Kristiansand

Nor-log satser på Sørlandet og bygger ny terminal i Sørlandsparken Øst industriområde i Kristiansand

Publisert Sist oppdatert
Jakob Haugå, avdelingsleder (f.v.) og Robin Ellingsen, ansvarlig for Terminal og Distribusjon.

Det kommer frem i en pressemelding fra selskapet fredag ettermiddag. 

- Dagens terminal og beliggenhet i Kristiansand er ikke tilpasset vår drift og våre behov, og er lite egnet for vår videre satsning, opplyser Robin Ellingsen, ansvarlig for Terminal og Distribusjon i Nor-log. 

- Vi ønsker å satse i Agder, og med ny terminal på plass så vil vi kunne tilby både eksisterende- og nye kunder et enda bedre tjenestetilbud, sier Ellingsen. 

- Dette er en stor dag for oss som jobber hos Nor-log i Kristiansand. Vi får en beliggenhet og et terminalbygg som er mer riktig i forhold til våre kunder og vår lokale drift i Kristiansand, som vil styrke både transport- og logistikktjenestene overfor kundene våre lokalt og i Nor-log nettverket ellers, sier avdelingsleder Jakob Haugå

- Terminalen vil ha tre termperatursoner (kjøl, frys og tørrlager), samt egen fiske-kjøle, og det vil være muligheter for lagring- og håndtering av varer for kunder som har behov for dette, opplyser Haugå. 

Han legger til at bygget- og eiendommen vil ha en «grønn profil» med solceller på tak – og lader for elektriske lastebiler.

Logistikk Inside har avtalt et intervju med Nor-logs toppsjef Lars Arne Brøttem mandag for å få vite mer om konsernets nye satsing i sørlandsbyen. Vi kommer tilbake med en egen artikkel i begynnelsen av uken!

Powered by Labrador CMS