Niklaus (Nik`en) Haugrønning må jakte ny adm. direktør/konsernsjef. Foto: Per Dagfinn Wolden

Nic. Haugrønning mister konsernsjefen

Kristian Williamsen forlater Nic. Haugrønning etter å ha økt selskapets omsetning fra 75 mill. til over 200 mill. kroner.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Staben er også nær doblet til 120 ansatte i løpet av de 7,5 årene Williamsen har ledet transport- og logistikkselskapet på Byneset i Trondheim.

Williamsen som skulle være selskapets arvtager har også skapt en omfattende virksomhet med virksomheter utenom transport, noe som ifølge Williamsen gjør selskapet mer solid og mindre sårbart.

– Ikke ondt blod

Kristian Williamsen forlater sjefsstolen i Nic. Haugrønning etter å ha økt selskapets omsetning fra 75 mill. til over 200 mill. kroner.111

Han lot imidlertid ikke muligheten på fra seg da han ble tilbudt jobben som regiondirektør i et selskap innen byggevarehandelen med godt over syv milliarder kroner i omsetning, og med over 400 mill. på bunnlinjen.

– Her er det absolutt ikke snakk om noe ondt blod mellom meg og Nik, forteller Williamsen til Mtlogistikk.

Derimot ønsker han Niklaus og Nik.Haugrønning as alt godt.

- Sammen med masse flotte ansatte har vi sammen skapt Team Haugrønning, forteller Williamsen, og som selv bor på Byneset og vil stikke innom framover også.

- Haugrønning betyr mye for meg og vil alltid være en del av meg, avslutter Kristian Williamsen.

Søker erstatter

Det veldrevne selskapet må nå søke etter ny adm. direktør/konsernsjef. Etter det vi forstår er det ikke aktuelt at noen fra familien overtar når Williamsen tiltrer stillingen som regiondirektør i Mestergruppens byggevare-avdeling i Trøndelag i mars.

Powered by Labrador CMS