Viasea har base her i Moss, men har nå utvidet med avdelinger i Klaipeda og Gdynia.

Åpner egne avdelinger i Gdynia og Klaipeda

For å støtte selskapets vekst, har Viasea åpnet nye avdelinger i Gdynia i Polen og i Klaipeda i Litauen. Avdelingene opererer den nye ruteplanen fra Baltikum og Polen til Norge fra torsdag 18. mars.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- For å støtte bedriftens raske vekst, åpner vi nye avdelinger både i Gdynia, Polen og Klaipeda, Litauen, som fra 18. mars skal drifte ruten fra Baltikum og Polen til Norge. Denne ruten er allerede en del av Viasea sine ukentlige avganger, men har tidligere blitt driftet sammen med partnere. Det nye teamet er allerede på plass, klare til å ta imot nye og eksisterende kunder, opplyser Managing Director for Viasea Shipping, Morten Pettersen.

- En pålitelig shortsea service fra Gdynia/Klaipeda til Norge er et viktig tilbud for eksport fra Nord-Europa. Ved å åpne egne kontorer i Gdynia/Klaipeda vil vi kunne ta bedre vare på dagens kunder, men også bygge mer business i området, sier Morten Pettersen videre.

Leszek Lange vil lede den nye avdelingen i Gdynia. Lange har omfattende erfaring fra feeder, shortsea, og deepsea.

- Jeg gleder meg til å bli med i Viasea-teamet og ta godt vare på våre eksisterende kunder, men også føre shortsea og feeder videre sammen med mine kolleger, sier Leszek Lange.

I Klaipeda er Vidmantas Sedalis ansatt som Manager Customer Service. Han har mange års erfaring fra shortsea- og container-frakt til og fra Baltikum.

- Vi er et lite, men veldig motivert team,som vil gjøre vårt beste for å tilby en personlig og fleksibel, effektiv og pålitelig service for å møte våre nåværende og fremtidige kunders behov, lover Vidmantas Sedalis.

Viaseas nye kontorer er lokalisert nær havnene i Gdynia og Klaipeda.

Powered by Labrador CMS