Fra venstre: Fredrik W Baumann (ABNE), Peder C. Løvenskiold (ABNE), Albert Hæhre (Hæhre Entreprenør) og Svein Hov Skjelle (Hæhre Entreprenør)
Fra venstre: Fredrik W Baumann (ABNE), Peder C. Løvenskiold (ABNE), Albert Hæhre (Hæhre Entreprenør) og Svein Hov Skjelle (Hæhre Entreprenør)

Kjøpte mer logistikktomt i Vestby

Plass til nye bygninger på rundt 100.000 kvadratmeter.

Publisert

Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom AS fortsetter sin satsning på utvikling av lager og logistikkbygg og kjøper en ferdig regulert tomt på 180 mål i Vestby Næringspark Øst fra et selskap kontrollert av Hæhre Entreprenør AS og Gunnar Holth GrusforretningAS.

Tomten ligger i Toveien 41, i Vestby Næringspark rett over veien for DHLs anlegg.

Tomten kan utvikles med nærmere 100.000 m2 næringseiendom.

- Kjøpet er i tråd med vår strategi om å være en ledende utvikler av lager og logistikkeiendommer sentralt på Østlandet, sier Peder Chr. Løvenskiold, adm. direktør i Anthon B Nilsen Eiendom.

 

- Vi har i de senere årene hatt gleden av å gjennomføre flere store og krevende prosjekter som nye sentrallagre for Staples Norge AS, Blomsterringen og Berggård Amundsen og mener dette er gode eksempler på den kompetansen vi har for å gjennomføre slike prosjekter, sier en fornøyd Peder Chr. Løvenskiold.

- Hæhre og Gunnar Holth Grusforretning har samarbeidet over mange år med utvikling og foredling av tomteområder. Tomten på Vestby ble overtatt i 2017 og blir nå opparbeidet av Hæhre Entreprenør. Vi er veldig fornøyd med å sluttføre en avtale med en solid og sterk industriell aktør som Anton B Nilsen Eiendom, sier Svein Hov Skjelle på vegne av selgerne.