Logistikk-sjef i nytt Tess-selskap

Tess-konsernet har startet datterselskapet Tess Logistikk, og har ansatt Kjetil Green som daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

I det nye datterselskapet samler Tess sentrale deler av kjernevirksomheten, nemlig slanger, produkter til drift og vedlikehold, lager og logistikk, samt innkjøp.

Det omfatter også ansvar for koordinering av aktiviteter gjennom hele verdikjeden.

Daglig leder Kjetil Green vil ha 115 ansatte fordelt på 110 årsverk og omsette for rundt en halv milliard kroner i året.

- Vi skal være logistikkmotoren i Tess og ha fokus på kostnadseffektive leveranser til kunder over hele landet. Godt samarbeid og samhandling i hele verdikjeden er nøkkelen til en konkurransedyktig service og gode kundeopplevelser, sier daglig leder Kjetil Green som nå starter jobben med å optimalisere konsernets lagerdrift i forhold til nye mål og strategier.

– Tess har Nord-Europas største slangelager, nærmere 40 000 andre unike varer med drøyt 200 000 varianter på lager og en ny fremtidsrettet organisasjon. Det er et godt utgangspunkt når Tess nå tilpasser driften til nye forventninger i markedet, poengterer Kjetil Green.

Green har jobbet i Tess siden 2007, blant annet som markedskoordinator og teamleder. Tidligere har han jobbet ni år i AGA som forhandleransvarlig, der han fikk mye kontakt med Tess.