KGH kjøper seg opp

KGH Customs Services har kjøpt Tromsø Spedisjonsservice.

Publisert Sist oppdatert

Tromsø Spedisjonsservice ble grunnlagt i 2001 og er i dag ledende innen toll-tjenester i sin region. Gjennom oppkjøpet forsterker KGH sin tilstedeværelse i Norge ytterligere, med mer enn 150 ansatte fordelt på seks strategiske steder, opplyser KGH i en pressemelding.

Oppkjøpet av Tromsø Spedisjonsservice er KGH’s tredje oppkjøp etter oppkjøpet av Gee’s Customs Services i Holland, og Atlas Spedisjon i Finland i mai i år.

Oppkjøpene følger KGHs tidligere ekspansjon i Frankrike, Italia og Tsjekkia, og utgjør en viktig del av selskapets utvikling til en fullverdig pan-europeisk operatør med muligheten til å tilby et bredt spekter av toll og handelstjenester i alle de store landene.

- Kjøp av Tromsø Spedisjonsservice forsterker vår evne til å levere et bredt spekter av tjenester, fra strategisk rådgivning til deklarasjons-håndtering, sier Ulf Rickardsson, Operations Director Nordic.

- Tromsø Spedisjonsservice er en velkjent bedrift, anerkjent for høy kvalitet på sine tjenester. Ved å forene våre krefter, vil vi fortsette den positive trenden og utvide vårt tilbud ytterligere, til fordel for både lokale og internasjonale kunder, sier Rickardsson.