20 nye trailere til Asko

Europas største tilhengerprodusent fortsetter sitt samarbeid med Asko Transport AS.

Publisert Sist oppdatert

Schmitz Cargobull Norge AS har overlevert 20 nye trailere til Asko Transport AS.

Samarbeidsavtalen har fungert i en lengre tidsperiode der Asko Transport AS har benyttet Schmitz Cargobull til levering av til sammen 118 traller. Dette er fjerde runden Asko Transport får levert trailere fra Schmitz Cargobull.

Direktør Kjell Kirkeby, trafikksjef Rune Myhre fra Asko Transport AS og Per Karlsen fra Schmitz Cargobull Norge, var på plass da overleveringen av de tjue trailerne fant sted på Gardermoen.

- Samarbeidsløsningen har fungert optimalt fra dag en. Det å forholde seg til en kontraktpartner, gjør hverdagen enklere. Kontaktpersonene er lett tilgjengelige og vi slipper å forholde oss til flere mellomledd. Samarbeid med et norsk selskap er vesentlig. De kjenner til norske forhold og retningslinjer, forteller Kjell Kirkeby hos Asko.

Schmitz Cargobull tar i dag ansvar for vedlikehold, reparasjoner og tilpasninger.

- Det gir en positiv trygghet i ryggen, legger han til.

Schmitz har fokus på sikkerhet. Selskapets overvåkingssystem bidrar til kartlegging og oversikt innen temperaturlogg, lokasjon, oppgradering av slitedeler, sporing, og eventuelle hendelsesforløp knyttet til dette.

- Hvis det oppleves avvik, får vi alarmsignal, og kan iverksette korrigerende tiltak med det samme. Systemet bidrar også til en bred oversikt på hvor trallene til enhver tid befinner seg. Dette gjør tralleholdet mer oversiktlig og øker antall bruksdøgn, forteller Per Karlsen hos Schmitz Cargobull.