Robert Skaugrud leder Logistikkforeningen

Publisert Sist oppdatert
Robert Skaugrud (44) overtar som leder i Logistikkforeningen.no etter Cato Hoberg.

Skaugrud ble valg som hovedstyreleder på Logistikkforeningens generalforsamling i tilknytning til Transport og Logistikk-konferansen på Gardermoen denne uken.

- Dette blir morsomt

- Jeg liker forenings- og nettverksjobbing, så dette blir morsomt. Jeg er svært ydmyk for arbeidet Cato Hoberg har lagt ned i Logistikkforeningen og kommer helt sikkert til å spille litt på han til å begynne med. Han har stor kompetanse innenfor Logistikkforeningen, og har mange tips å komme med, sier Robert Skaugrud til Mtlogistikk.

Sterkt team

Han fremhever også styret med meget kompetente og dyktige folk.

– Med dette sterke teamet skal vi ta det overordnede ansvar for felles WEB sider, koordinere kontakt med myndigheter og øvrig næringsliv, gi foreningen felles profil med innhold ut mot marked og omgivelser, og ikke minst stifte nye avdelinger i fylkene Buskerud, Agderfylkene, Møre og Nord-Norge, forteller en svært motivert Skaugrud.

- Vi har dessuten sluppet nye hjemmesider på www.logistikkforeningen.no, de skal fungere som en ferskvare med nyheter, informasjon og møtekalender for alle avdelingene i Norge, sier Skaugrud.

Totning

44-åringen fra Hov i Land har jobbet de siste 13 årene i Toten Transport AS, som transportkonsulent, salgssjef i Toten-konsernet og som daglig leder i både Toten Transport, Brumunddal og nå daglig leder i Toten Transport i Stokke.

Skaugrud har også ledet Hedmark og Oppland-avdelingen i Logistikkforeningen siden juni 2012.