Gods og gull med Logistikk-foreningen

Første utgave av Logistikkforeningens nye årlige konferanse på Losby, ble en suksess.

Publisert Sist oppdatert

Med et tettpakket program i første utgave hadde Logstikkforeningen.no avd. Østlandet håp om at den nye Losbykonfernsen både skal bli en tradisjon og en viktig arena for logistikkbransjen, i tillegg til å bli et nyttig supplement til den større Kielkonferansen på våren.

- Vi har tro på at vi skal få til to større konferanser. Kielkonferansen er stor men her med en litt mindre forsamling har vi noen andre fordeler, sa styremedlem i Logstikkforeningen.no Arild Brennholm da han ønsket velkommen.

Foreningen hadde hentet inn mange interessante foredragsholdere, blant annet Rami Sabanegh, strategy director i Coca-Cola Enteprises, administrerende direktør Erik Bern i Vectura og Ole Johan Lindøe, Global Online & ecommerce Director i Moods of Norway. Dagen ble med andre ord full av faglig påfyll.

Se hele programmet her. 

Selv om det var et faglig sterkt program, var kontaktskapingen mellom rundt 60 sentrale bransjefolk kanskje minst like viktig. I pausene gikk praten lett på tvers av fagområder og bransjer. Her var det lett å slå av en prat og muligens finne både nye samarbeidspartnere og kunder.

Dagen ble avsluttet med underholdningsinnslag ved Tommy Steine og festmiddag på kvelden i storslåtte omgivelser på Losby Gods i Lørenskog.