Vellykket årskonferanse på Kiel-fergen

250 deltakere om bord i M/S Color Magic fikk både vakker underholdning og godt faglig påfyll under årets Årskonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Østlandsavdelingen i Logistikkforeningen arrangerte tradisjonen tro sin årskonferanse på Kiel-fergen M/S Color Magic denne helgen – alt loset trygt havn av styreleder, og vaskeekte nerd, Cato Hoberg. 

Som vanlig var konferansen preget av en blanding av faglig påfyll av høy kvalitet, underholdning fra kjente artister og ikke minst en usedvanlig god mulighet til å bli kjent med nye kollegaer innen logistikkbransjen.

Vi fikk først et interessant foredrag fra direktør i TINE Distribusjon, Christian A.E. Andersen, som lover at TINE ikke kommer til å sette ut logistikken med det første. 

Siden gikk det slag i slag, med blant annet lager- og logistikkdirektør i Nille, Geir Mosether og Arne Dahlberg, Leder NMLF (Norsk Militært Logistikkforum).  Hele programmet kan du se her

Moderne Transport benyttet anledningen til å lansere nettsiden du nå er inne på, MTlogistikk.no, en side som deltakerne på konferansen så ut til å være svært positive til. Les mer om den nye nettsatsingen her.

 

På underholdningssiden var det hentet inn artister av ypperste kvalitet. Duoen Øystein Bache og Rune Gokstad, kjent fra flere suksesser på NRK. De fortalte om sine turer til Mongolia og tvers gjennom India i fredagens siste foredrag.

Lørdag var det først ølsmaking og lærerikt og morsomt foredrag om norsk øl-historie av Espen Smith, og på kvelden var det selveste Skal vi danse-vinner, låtskriver og artist Hanne Sørvaag som holdt en vakker og eksklusiv konsert for konferansens deltakere. En vellykket festmiddag var kronen på verket før minglingen og selskapeligheten fortsatte ut i de små timer.

Det er bare å glede seg til neste års konferanse.