Hedret Hoberg med æresmedlemskap

Etter 15 års imponerende virke i Logistikkforeningen, ble Cato Hoberg utnevnt til æresmedlem under helgens årskonferanse på Kiel-fergen Color Magic.

Publisert Sist oppdatert

For mange har Logistikkforeningen omtrent vært synonymt med Cato Hoberg de siste årene. Men i fjor gikk han av som styreleder i foreningen – noe de gjenværende medlemmene i styret innrømmer at de har merket.

- Vi i styret vil takke deg for din innsats i foreningen over 15 år. Du har hatt en innsats og glød for foreningen som ikke kan beskrives. Vi har alle merket at DIN arbeidsinnsats har blitt borte, sa foreningens Knut Rinden etter å ha dratt Hoberg opp på scenen på Color Magic lørdag kveld.

Hoberg har hatt alle roller fra styremedlem, via nestleder og til leder for østlandsavdelingen og til slutt for hovedforeningen. Gjennom sitt ekstremt brede kontaktnett har han sørget for Logistikkforeningens posisjon. Til daglig jobber Hoberg som Business manager i Centiro Solutions.

Les også: Cato Hoberg gir seg

- Du har Skandinavias største nettverk innenfor logistikkverden.  Gjennom ditt sosiale nettverk har du sørget for 3000 følgere på Logistikkforeningens LinkedIn-gruppe, sa Rinden før han trakk frem grunnen til å utnevne Hoberg til æresmedlem.

§ 2-3 i Logistikkforeningens statutter sier: «Etter innstilling fra Lokalavdelingene til Hovedstyret vil medlemmer som har gjort en helt ekstraordinær innsats for å fremme logistikkforeningen.no’s formålsparagraf kunne utnevnes som æresmedlemmer. Utnevnelsen skal henge meget høyt og skal være enstemmig i Hovedstyret.»

Hovedstyret var aldri i tvil om Hoberg fylte disse kriteriene - og vel så det.

Æresmedlemskap gir livsvarig fritt medlemskap.

Utnevnelsen skjedde som nevnt under Årskonferansen på Color Magic lørdag – en konferanse med et variert faglig program og underholdning på høyt nivå innimellom. Konferansen samlet rundt 100 logistikere, noe færre enn tidligere år.

Les også: 100 logistikere på tur