Torill Bergseth til NIMA

Torill Bergseth er ansatt i NIMA for å ruste opp logistikkvirksomheten i organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I over 100 år har NIMA vært en sterk pådriver for å fremme innkjøp som fag og profesjon. Gjennom faglige nettverksmøter og kursvirksomhet har NIMA vært et naturlig møtested for både medlemmer og kunnskapstørste innkjøpere.

Nå trappes virksomheten ytterligere opp med Bergseth som nyeste tilskudd på hovedkontoret. Hun tiltrådte 29. august som fagansvarlig, logistikk, og har allerede ønsket velkommen til deltakerne på høstens første NIMA-kurs.

Solid logistikk-bakgrunn

- Jeg ser frem til å kunne medvirke og bidra til å sette fokus på logistikk som konkurransefortrinn, og hvor viktig logistikk-kompetanse er for å lykkes, fastslår Bergseth som blant annet har mangeårig erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver i NHO.

De siste ti årene har hun jobbet som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport. I tillegg til salg og utvikling av kurs, har Bergseth etablert- og rekruttert over 80 personer til et toårig trainee-program innen spedisjon.

Utvikler fremtidens kurs

NIMAS nye fagansvarlige innen logistikk er allerede godt i gang med å stake ut kursen for sine nye ansvarsområder innen innkjøps- og logistikkfaget.

- Bergseth kommer inn i organisasjonen på et spennende tidspunkt hvor vi blant annet er i gang med revitalisering av våre kurstilbud. Vi er glade for å ha henne ombord, og ser frem til en spennende reise for NIMA inn i 2017, kommenterer konstituert daglig leder for NIMAs kursvirksomhet, Svein-Egil Hoberg.

Powered by Labrador CMS