En måned igjen til NIMA-Dagene

3. og 4. april arrangeres årets NIMA-dager.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Hotel Royal Christiania er igjen arena når landets innkjøpere treffes til sin årlige stormønstring i Oslo i regi av Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk, NIMA.

Med faglig integritet og sine retoriske evner vil Lennart Hovland holde trådene samlet og diskusjonen i gang under den to dager lange konferansen.

Fagmenyen byr på en rekke spennende innlegg, deriblant vil Bo Persson, Global Purchaser i IKEA, gi en gjennomgang av hvordan konsernets Supply Chain fungerer.

En annen svenske kan kan også gi norske innkjøpere et råd eller to. Magnus Leiner, Purchasing Manager i Volvo Cars Corporation, ble kåret til Sveriges «råeste forhandler» i 2013, og i sitt innlegg vil han gi et innblikk i hvorfor innkjøpsfunksjonen er en viktig del i Volvos mulighet til å lykkes med sine hårete fremtidsmål.

Tidligere konsernsjef i Rieber & Søn, Frank Mohn, vil også bidra og kommer til å fortelle om hvordan konsernet ved hjelp av profesjonalisering av innkjøpsfunksjonen i perioden 2008-2011 oppnådde kostnadsreduseringer i verdikjeden på 400 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS