En måned igjen til NIMA-Dagene

3. og 4. april arrangeres årets NIMA-dager.

Publisert Sist oppdatert

 

Hotel Royal Christiania er igjen arena når landets innkjøpere treffes til sin årlige stormønstring i Oslo i regi av Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk, NIMA.

Med faglig integritet og sine retoriske evner vil Lennart Hovland holde trådene samlet og diskusjonen i gang under den to dager lange konferansen.

Fagmenyen byr på en rekke spennende innlegg, deriblant vil Bo Persson, Global Purchaser i IKEA, gi en gjennomgang av hvordan konsernets Supply Chain fungerer.

En annen svenske kan kan også gi norske innkjøpere et råd eller to. Magnus Leiner, Purchasing Manager i Volvo Cars Corporation, ble kåret til Sveriges «råeste forhandler» i 2013, og i sitt innlegg vil han gi et innblikk i hvorfor innkjøpsfunksjonen er en viktig del i Volvos mulighet til å lykkes med sine hårete fremtidsmål.

Tidligere konsernsjef i Rieber & Søn, Frank Mohn, vil også bidra og kommer til å fortelle om hvordan konsernet ved hjelp av profesjonalisering av innkjøpsfunksjonen i perioden 2008-2011 oppnådde kostnadsreduseringer i verdikjeden på 400 millioner kroner.