Lanserer ny konferanse

Logistikkforeningen lanserer en ny, årlig konferanse med overnatting. Denne gang på land.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Planene ble kjent under foreningens årskonferanse på Kiel-fergen fredag.

- Konferansen debuterer tirsdag 10. september, og navnet sier alt om hvor den skal avholdes: Losbykonferansen, sier Anne Hagrup Heggdal, styremedlem i Logistikkforeningen.

Losby gods ligger i Lørenskog 15 minutter fra Oslo sentrum.

Hun og styrekollega Arild Brennholm har ansvar for gjennomføringen av den nye konferansen som blir et frokost til frokost-arrangement. Med andre ord full dag med foredrag, nettverksbygging,  middag og overnatting. Etter frokost dagen etter er opplegget over og deltagerne kan få en full dag på jobb.

70 rom

- Det er 70 rom på Losby, og vi har leid alle. Vi regner med å fylle alle sammen, sier Brennholm.

I tillegg til konferanse, blir det utstilling og sponsorer, temmelig likt opplegget på årskonferansen på Kiel-fergen.

- Losbykonferansen kommer som et supplement til Kiel-turen. Det er ikke alle som har anledning til å sette av helgen slik man må i forbindelse med årskonferansen. Dette gjelder både deltagere og foredragsholdere. På Losby blir det enklere, sier Brennholm.

Kompetanseheving

- Er det ikke nok med de årlige konferansene vi har på Østlandet fra før; Kiel-turen og Transport og Logistikk på Gardermoen?

- Interessen for å heve kompetansen og bygge nettverk er stor i logistikknæringen. Vi er rimelig sikre på at konferansen blir tatt godt i mot, sier Heggdal og Brennholm.

 

Powered by Labrador CMS