Lanserer ny konferanse

Logistikkforeningen lanserer en ny, årlig konferanse med overnatting. Denne gang på land.

Publisert Sist oppdatert

 

Planene ble kjent under foreningens årskonferanse på Kiel-fergen fredag.

- Konferansen debuterer tirsdag 10. september, og navnet sier alt om hvor den skal avholdes: Losbykonferansen, sier Anne Hagrup Heggdal, styremedlem i Logistikkforeningen.

Losby gods ligger i Lørenskog 15 minutter fra Oslo sentrum.

Hun og styrekollega Arild Brennholm har ansvar for gjennomføringen av den nye konferansen som blir et frokost til frokost-arrangement. Med andre ord full dag med foredrag, nettverksbygging,  middag og overnatting. Etter frokost dagen etter er opplegget over og deltagerne kan få en full dag på jobb.

70 rom

- Det er 70 rom på Losby, og vi har leid alle. Vi regner med å fylle alle sammen, sier Brennholm.

I tillegg til konferanse, blir det utstilling og sponsorer, temmelig likt opplegget på årskonferansen på Kiel-fergen.

- Losbykonferansen kommer som et supplement til Kiel-turen. Det er ikke alle som har anledning til å sette av helgen slik man må i forbindelse med årskonferansen. Dette gjelder både deltagere og foredragsholdere. På Losby blir det enklere, sier Brennholm.

Kompetanseheving

- Er det ikke nok med de årlige konferansene vi har på Østlandet fra før; Kiel-turen og Transport og Logistikk på Gardermoen?

- Interessen for å heve kompetansen og bygge nettverk er stor i logistikknæringen. Vi er rimelig sikre på at konferansen blir tatt godt i mot, sier Heggdal og Brennholm.