Knut Thomas Kusslid flytter hjem fra Brasil til Trondheim for å bli havnedirektør.

Fra Brasil til Trondheim Havn

Knut Thomas Kusslid er ansatt som ny havnedirektør i Trondheim Havn IKS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kusslid er 45 år og født og oppvokst i Hasselvika på Fosen.

Han er i utgangspunktet bosatt i Trondheim, men er for tiden utstasjonert i Rio de Janeiro hvor han har en lederstilling i Teekay Offshore sin oljeproduksjonsvirksomhet i Brasil. 

Kusslid har sin lederutdannelse fra forsvaret hvor han gjennomførte Befalsutdanning og Krigsskole innen økonomi, ledelse og logistikk.

I tillegg har han videreutdannelse i logistikk fra Høgskolen i Molde, masterprogram i logistikk fra BI og en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. Hans yrkesbakgrunn består av 9 års tjeneste som befal og offiser i forsvaret, 7 år i oljeselskapet BP Norge i ulike roller innen ledelse, logistikk, marine operasjoner og HMS i inn- og utland, samt de siste 7 år i Teekay Offshore i ulike lederroller innenfor prosjekter og drift av selskapets flytende oljeproduksjonsskip og ledelse av relaterte kontrakter, anskaffelser og logistikk.      

- Jeg gleder meg til å starte arbeidet og bli godt kjent med Trondheim Havn sin virksomhet, eierne, styret, kunder og samarbeidspartnere og ikke minst mine nye kollegaer. Samtidig blir det vemodig å forlate Teekay og alle de fantastiske kollegaene som jeg har hatt så stor glede av å jobbe med de siste 7 årene, sier Kusslid i en pressemelding

 Knut Thomas Kusslid vil tiltre stillingen 1.mai.

 Wollert Krohn-Hansen fortsetter som havnedirektør til samme dato, og vil også etter dette tidspunkt være engasjert av Trondheim Havn på ubestemt tid. 

Powered by Labrador CMS