IFS-avtale for Wilhelmsen

Investerer i nytt system for 59 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Wilhelmsen Ships Service (WSS), en verdensledende leverandør av tjenester innen sjøfartsindustrien og en del av Wilhelmsen Maritime Services, har valgt å implementere IFS Applications 8™ i sin multinasjonale organisasjon. Avtalen omfatter lisenser og tjenester til en verdi av cirka 59 millioner kroner.

Gjennom å implementere IFS Applications 8 ekspanderer WSS sin bruk av IFS-teknologi innen en rekke forretningsområder som logistikk, økonomi, salg og service. IFS-løsningen kommer til å rulles ut til cirka 2000 ansatte i WSS’s globale nettverk.

IFS Applications 8 erstatter en rekke eldre system og skaper dermed en mer effektiv forretningssystemsarkitektur.

– Siden den første implementeringen i 1999 har vi etablert en velfungerende forretningsrelasjon med IFS. Gjennom å anvende IFS Applications 8 som vår sentrale plattform blir det mulig og ytterligere effektivisere vår virksomhet og nærme oss en standard forretningsløsning, sier Mette Ungersness Bakke, Styreformann på Wilhelmsen IT Services.

– Vi er stolte over WSS fortsatte tiltro til våre løsninger og tjenester. IFS Applications 8 er basert på vår samlede bransjekunnskap, gjort tilgjengelig som standard funksjonalitet. Gjennom å standardisere sine forretningsprosesser er vi overbeviste om at WSS kommer til å dra nytte av en forbedret effektivitet og kontroll, sier Glenn Arnesen, Administrerende Direktør, IFS Scandinavia.

Implementeringen starter i August.