IFS-avtale for Wilhelmsen

Investerer i nytt system for 59 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wilhelmsen Ships Service (WSS), en verdensledende leverandør av tjenester innen sjøfartsindustrien og en del av Wilhelmsen Maritime Services, har valgt å implementere IFS Applications 8™ i sin multinasjonale organisasjon. Avtalen omfatter lisenser og tjenester til en verdi av cirka 59 millioner kroner.

Gjennom å implementere IFS Applications 8 ekspanderer WSS sin bruk av IFS-teknologi innen en rekke forretningsområder som logistikk, økonomi, salg og service. IFS-løsningen kommer til å rulles ut til cirka 2000 ansatte i WSS’s globale nettverk.

IFS Applications 8 erstatter en rekke eldre system og skaper dermed en mer effektiv forretningssystemsarkitektur.

– Siden den første implementeringen i 1999 har vi etablert en velfungerende forretningsrelasjon med IFS. Gjennom å anvende IFS Applications 8 som vår sentrale plattform blir det mulig og ytterligere effektivisere vår virksomhet og nærme oss en standard forretningsløsning, sier Mette Ungersness Bakke, Styreformann på Wilhelmsen IT Services.

– Vi er stolte over WSS fortsatte tiltro til våre løsninger og tjenester. IFS Applications 8 er basert på vår samlede bransjekunnskap, gjort tilgjengelig som standard funksjonalitet. Gjennom å standardisere sine forretningsprosesser er vi overbeviste om at WSS kommer til å dra nytte av en forbedret effektivitet og kontroll, sier Glenn Arnesen, Administrerende Direktør, IFS Scandinavia.

Implementeringen starter i August.

 

 

Powered by Labrador CMS