Molde-studentene Christoffer Newman (fra venstre), Emma Berg, Rebekka Strand Berg, Jonas Lunden og Ståle Hopsdal Davanger håper på hjelp til å finansiere turen tin til Transport&Logistikk.

Støtt en logistikkstudent!

Logistikkstudentene fra Høgskolen i Molde har de siste 15 årene tatt turen til Transport & Logistikk. Men nå er støtteordningen nedlagt, og de trenger din hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Transport&Logistikk 2021

Studentene på logistikkstudiet ved Høgskolen i Molde har hatt som fast tradisjon å delta på konferansen Transport & Logistikk. Og på Gardermoen har de vært et kjærkomment og friskt innslag med sine tydelig blå t-skjorter innimellom alle de dresskledte herrene og damene.

De er jo bransjens fremtid.

Men.

Slik er vi vant til å se Molde-studentene under Transport & Logistikk. Nå kan du bidra til at det kommer så mange blå t-skjorter som mulig på konferansen også i år.

I ti år har studentene fått økonomisk støtte fra et fond med fokus på logistikk og transport. Fondet er nå nedlagt og studentene må være kreative til å skaffe finansiering. De håper derfor at ulike bedrifter kan støtte en (eller flere) studenter for å oppleve et hyggelig og nyttig avbrekk i studiehverdagen. Støtten går til å dekke dagpakken på konferansen, mens konferansearrangørene som vanlig gir fri adgang til foredragene.

Ønsker du eller din bedrift å støtte en student, så klikk her.

- Som logistikkstudent er en tur til Transport & Logistikk en sjelden mulighet for oss å møte knytte kontakter til bransjen allerede under studietiden. Å delta på konferansen gir oss som studenter en portal inn til næringslivet hvor vi kan høre fra de med førstehåndserfaring om mulighetene etter studiene. I tillegg er det en gyllen sjanse til å bygge samarbeid og nettverk som vi kan ta med oss videre inn i arbeidslivet, forteller Rebekka Berg, som er nestleder i LogistikkForum – studentorganisasjonen for logistikkstudentene ved Høgskolen i Molde.

Arrangøren ser også en stor verdi i å ha den kommende generasjonen logistikere på plass på Gardermoen.

- For oss som arrangører er det viktig å ta ekstra godt vare på studentene. De er tross alt de som er fremtiden for næringen. Hvert år er det vanligvis mellom 60-90 studenter fra høyskolene som er innom konferansen. Gjennom årene har vi fått historier om at mange studenter har fått sin første kontakt med sin fremtidige arbeidsgiver nettopp hos oss. Vi gleder oss til at studentene kommer også i år, forteller Jo Eirik Frøise prosjektleder for Transport & Logistikk 2021.

Ønsker du eller din bedrift å støtte en student, så klikk her.

Powered by Labrador CMS