Tre blide karer fra Vulkanfisk viser fram godsaker som kan leveres med Amoi. Fra venstre Audun Vo, Øyvind Glørstad og Jens Ottesen Kjær. Annis Pølsemakeri (i bakgrunnen) er også en butikk som leverer via Amoi. Foto: Pål Barlein

Posten leverer delikatessene rett hjem

Med en ny nettbasert markedsplass, vil Poste Norge levere mat hjem til kundene fra lokale butikker.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følgende butikker er med på Amoi:

  • Mølleren Sylvia
  • Vulkan Fisk
  • Ost & Sånt
  • Åpent Bakeri
  • Sverre Sætre Konditori
  • Annis Pølsemakeri
  • Grünerløkka Brygghus
  • Tom Wendelboe

Postens nye markedsplass Amoi skal gjøre det mulig å få levert mat hjem fra en lang rekke ulike, lokale butikker. I en pressemelding kommer Posten selv med følgende eksempel:

Finn en hummer eller en fjellørret fra Vulkanfisk, og en indrefilet av lam eller storfe fra Annis Pølsemakeri. Så kan du legge ved en Fjellost eller et Fenalår fra Ost & Sånt, og din favorittkaffe fra Tim Wendelboe. Til slutt kan du velge et lokalbrygget øl fra Grünerløkka Brygghus.

Dette er det foreløpige leveringsområdet til Amoi.

Det høres ikke billig ut, og da gjør det neppe den store forskjellen om du ønsker å få alt levert hjem på døra til 38 kroner.

Posten ønsker med Amoi å gjøre det det enklere og raskere å både kjøpe og selge gourmetprodukter fra små produsenter og ikke minst få de enkelt og raskt levert hjem på døren.

- Amoi gjør jobben for deg med å dra til spesialforretningene og hente varene. Etterpå bringer Amoi varen hjem til deg. Enklere blir det ikke, sier Jimmy Rhodin som er ansvarlig for Amoi i Posten

Bestilling skjer via amoi.no, og varene leveres samme dag, dagen etter eller når du selv ønsker.

- Dette er et prøveprosjekt med åtte kvalitetsleverandører i Oslo. Alle som bor i hovedstaden og flere av kommunene rundt kan benytte tilbudet. Basert på de erfaringene vi nå gjør oss vurderer vi å skalere opp konseptet og utvidet den til andre steder i Norge og Sverge, sier Rhodin.

Powered by Labrador CMS