Helthjem og Kolonial inngår nå et nytt samarbeid. (Foto: Helthjem)

Helthjem og Kolonial i supersamarbeid

Kundene får nå enda flere leveringsmuligheter når Helthjem utvider med personlig hjemlevering i samarbeid med Kolonial.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helthjem er allerede et kjent navn hva gjelder levering av pakker til døren eller postkassen, og gjennom det nye samarbeidet med Kolonial.no skal selskapene nå tilby levering hvor kundene mottar pakken personlig når kunden selv ønsker.

Tjenesten er i første omgang tilgjengelig på Østlandet. Daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Lunde Angen, ser frem til det nye samarbeidet.

- Vi er svært fornøyd med å kunne tilby denne tjenesten til markedet. Nå kan kundene velge mellom kontaktløs hjemlevering over natten, eller å motta pakkene sine på en valgfri dato på bestemt tidspunkt. Vi er glade for å ha med oss Kolonial.no på laget i å utvikle markedets beste hjemlevering, sier han.

Helthjem har i dag mer enn 250 nettbutikker og retaliere på kundelisten som enkelt vil kunne ta tjenesten i bruk. Først ut med å tilby personlig hjemlevering gjennom Helthjem og Kolonial.no, er Vita og Princess.

- Tjenesten er i første omgang tilgjengelig på Østlandet, sier daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Lunde Angen.

Helthjem i enorm vekst

Det har vært et hektisk år for det Schibsted-, Polaris- og Amedia-eide selskapet, som har opplevd en enorm vekst i 2020. Totalt har selskapet levert over 12 millioner pakker det siste året, en økning på over 140 prosent.

Black Friday viste seg å være en ny rekord for selskapet, med over 100.000 pakker håndtert denne dagen alene. Angen mener det er en god grunn til de gode resultatene.

- Helthjem leverer en tjeneste som det er et stort behov for i markedet, og som kundene er svært fornøyd med. Vi rangerer helt i topp blant nordiske distributører på kundetilfredshet, noe vi skal fortsette å gjøre fremover. Samtidig hviler vi ikke på suksessen vår, og utvikler oss kontinuerlig for å tilby et best mulig produkt for våre kunder.

Jon Kåre Stene er gründer for Norges fremste matbutikk på nett, og tar nå steget videre med det nye samarbeidet med Helthjem.

Størst på personlig levering

Kolonial.no har allerede markert seg som Norges fremste matbutikk på nett, og tar nå steget videre med det nye samarbeidet. Selskapet som ble startet i 2013, har allerede Østlandets største nettverk for personlig levering, og har hatt en økning i antall bestillinger på over 70 prosent det siste året. Jon Kåre Stene, ansvarlig for nye forretningsområder i Kolonial.no, er entusiastisk over de nye mulighetene.

- Vi i Kolonial.no gleder oss til å t fatt på det nye arbeidet med Helthjem. Gjennom samarbeidet med Helthjem, kan vi tilby våre kunder enda flere varer hjem på dør, samt bidra til at Helthjem sine netthandelskunder får et helhetlig hjemleveringstilbud. Samarbeidet vårt med Helthjem gjør de tnå veldig enkelt for nettbutikker å raskt få på plass et fullverdig leveringstilbud til sine kunder uten kompliserte og vanskelige integrasjoner. Vi håper at vi sammen med Helthjem nå kan tilby en kundereise som vi stå seg i mange år fremover.

Powered by Labrador CMS