Helene Norman-Dupuy er ny Country Manager for Iveco i Norge. Foto: IVECO

Hun er ny norsk Iveco-sjef

Helene Norman-Dupuy ble ansvarlig for salg av Iveco vare- og lastebiler i Norge fra 1. september. Hun skal også jobbe med lansering av Nikola i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg gleder meg stort over å bli en del av Ivecos team. Vi har mye spennende på gang. Vi skal fortsette utviklingen av Ivecos biogassbiler hvor vi har en ledende posisjon når det gjelder miljøvennlige gassmotorer på et marked med stadig større fokus på bærekraftig transport, og vi vil fokusere på markedets beste program av varebiler for både gass og diesel. Jeg gleder meg også til å jobbe med den kommende lanseringen av den elektriske lastebilen Nikola, sier Helene Norman-Dupuy.

På det norske hovedkontoret i Bærum, er man nå også i full gang med renovering av hele anlegget.

- Vi kommer til å få et toppmoderne fullservice-anlegg for både salg og verksted, og jeg er overbevist om at våre kunder kommer til å sette pris på anlegget, sier Norman-Dupuy.

Helene Norman-Dupuy er 47 år og har arbeidet som Dealer Business Area Manager hos Volvo Penta, kommunikasjonsdirektør hos DB Schenker, og nå sist kommer hun fra en stilling som direktør for salg og ettermarked hos Cinderella Eco Group AS.

Iveco Norges mangeårige salgssjef Rolf Eriksen har pensjonert seg etter en 28-års karriere hos Iveco. Eriksen vil bistå Norman-Dupuy i den nye rollen frem til han går av med pensjon ved årsskiftet.

- Helene Norman-Dupuy får en helt ny rolle som Country Manager, og jeg er overbevist om at Iveco vil fortsette å lykkes med Helene ved roret i Norge, sier Håkan Jönsson, Business Director for Iveco i Norden og Baltikum.

Powered by Labrador CMS