Hedda Malmström fra Bring Cargo ble tildelt prisen som "årets unge talent" i logistikkbransjen. Hun mottok prisen av samferdselsminister Jon-Ivar Nygård og NHO LTs Are Kjensli.

Hedda ble årets unge talent

Bring Cargos Hedda Malmström ble tildelt prisen som årets unge talent i logistikkbransjen.

Publisert

29-åringen er utdannet ingeniør fra Lunds tekniske høyskole i Sverige og sluttet seg til Brings nordiske trainee-program i august 2019. 

Det er NHO Logistikk og Transport som står bak den høythengende prisen som deles ut på konferansen hvert år.

Are Kjensli, administrerende direktør i NHO LT, begrunnet styrets valg med følgende:

- Om årets vinner trekker styret frem følgende: Hedda fremstår som nysgjerrig, ambisiøs på logistikkfagets vegne, og åpen for alle fagområdene som finnes innen bransjen. Hun har selv en solid bakgrunn og bidrar til å heve kompetansen internt, og synliggjør at logistikkbransjen er i en spennende utvikling med innovasjon og teknologi som nøkkelord. Hedda viser potensialet for bransjen ved å ta i bruk ny teknologi, noe som igjen fører til økt produksjon, økt presisjon, økt effektivitet og ikke minst bedre kundeopplevelse. Videre har Hedda utvist særdeles god evne til å motivere andre, både i eget team og i den bredere organisasjonen, og står frem som et godt forbilde for andre, sa Kjensli.

Powered by Labrador CMS