Barentshavets hovedbase for olje- og gassrettet virksomhet ligger i Hammerfest kommune, nærmere bestemt i Rypefjord, 5 km fra Hammerfest sentrum.Foto: Polarbase

Greencarrier med Polarbase

Greencarrier Freight Services har åpnet kontor i Polarbase, den viktigste knutepunkt for olje- og gassrelatert virksomhet i Barentshavet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etableringen skjer etter at Greencarrier vant kontrakten med å tilby transportløsninger og havnelogistikk for ENI Norge.

– Vi tilbyr allerede andre kunder i området tilsvarende logistikkløsninger. Interessen for våre løsninger er nå så store at vi fant det riktig å etablere eget kontor, sier Georg Skivik Moltu, Director Global Energy & Prosjekt Solutions.

Solid erfaring

- Vi har bred erfaring gjennom flere tiår med å tilby transport- og logistikkløsninger til den meget krevende olje- og gassektoren, sier Moltu i en pressemelding fra Greencarrier.

Den nye avtalen omfatter Greencarrier-støtte ENI Norges aktiviteter i Goliat-feltet, et offshore oljefelt som forventes å være i produksjon i minst 15-20 år.

Det nye kontoret ligger ca. fem kilometer utenfor Hammerfest sentrum og ledes av Kyrre Løge som kommer fra Greencarrier Freight Services Stavanger-kontor.

Powered by Labrador CMS