CargoNet dobler tilbudet

Etter en vellykket etablering av Mosjøen som terminal i CargoNets nettverk, dobler nå CargoNet tilbudet til og fra Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

I høst begynte CargoNets ukentlige togtilbud mellom Trondheim og Mosjøen og tilbake. Fra februar ønsker godsselskapet å doble frekvensen, opplyser CargoNet i en pressemelding.

Togtilbudet bidrar til å styrke næringslivet i regionen med et ytterligere forbedret, miljøvennlig og effektivt transporttilbud, heter det i meldingen.

- Etter at vi gjenåpnet Mosjøen som godsdestinasjon i høst, har vi opplevd stor interessen for tilbudet. Vi har fra oppstarten vært tydelig på vår ambisjon om å øke frekvensen. I den sammenhengen er det et viktig steg i utviklingen av transportløsningen når vi nå øker kapasiteten og dobler frekvensen fra februar, sier kommersiell direktør Carl Fredrik Karlsen. 

Utviklingen har møtt forventningene, og signalene gitt fra industrien i regionen, tyder på at varevolumet kan komme til å øke ytterligere. Tilbakemeldingene fra kundene har vært gode både når det gjelder punktlighet og regularitet, påpeker CargoNet.